DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
25°C

Osman Gezgin Projelerini Açıkladı

Osman Gezgin Projelerini Açıkladı

Bilecik Belediyesi’nde belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunan Osman Gezgin belediyeden ayrıldıktan sonra Kütahya’da AK Parti’den belediye başkan aday adayı oldu. Gezgin bir tanıtım toplantısı düzenleyerek projelerini açıkladı!

Belediyeciliğin tecrübe istediğine vurgu yapan Osman Gezgin, ”Kütahya’nın çehresini değiştirecek projelere Allah nasip ederse birlikte imza atacağız. Seyyah-ı Alem Diyarı, Kadın Çocuk Yaşam Merkezi, Aqua Park ve Vazo Ticaret Merkezi. Hepsi yere sağlam basan projeler. En büyük hedefim ise, Kütahya’nın yeniden Anadolu Beylerbeyliği olmasıdır” ifadelerinde bulundu.

Osman Gezgin Kimdir?

14.05.1981 tarihinde Kütahya da doğdu. İlkokulu Kütahya Hürriyet İlkokulu ve Yunus Emre İlköğretim okulunda bitirdi. Ortaokulda Abdurrahman Paşa İlköğretim okulundan birincilikle mezun oldu. Liseyi Kütahya Anadolu Öğretmen lisesinde tamamladı. 2003 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinden mezun oldu. Yüksek lisansını Kütahya Dumlupınar Üniversitesi yönetim-organizasyon (işletme mastırı) dalında yaptı. Babası M. Kemal Gezgin(Rahmetli) Kütahya Germiyan Sokağından olup Fen Bilimleri Öğretmeni İdi. Annesi Kütahya Gökçimen Mahallesinden olup ev hanımıdır. 2005 yılında Gökçen Gezgin ile hayatını birleştiren Osman Gezgin 2 evlat babasıdır. Üniversiteden mezuniyetinin hemen akabinde (2003) Eskişehir de yaklaşık 300 kişinin çalıştığı özel bir şirkette 1 yıl kadar üst düzey yönetici olarak çalıştı. 28.03.2004 seçimleri sonrası Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın ısrarlı daveti üzerine Bilecik Belediyesinde Başkan Danışmanı olarak göreve başladı. 5 yıl boyunca Bilecik Belediyesinin finansal, teknik, idari, yönetim ve makro projeleri konularında yeniden yapılanma çalışmaları ve uygulama çalışmalarını yürüttü. 29.03.2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Bilecik Belediyesi AK Parti Belediye Meclis üyeliğine seçildi. Mazbatanın alınmasının ardından Bilecik Belediye Başkan Yardımcılığı ve Başkan Vekilliği görevlerini yürüttü. 01.04.2013 tarihinde Bilecik Belediyesindeki 9 yıllık görevini tamamlayarak görevinden ayrıldı. 2014 Yerel Seçimlerinde Kütahya Belediye Başkan A. Adayı oldu. Halen özel bir şirketin ortağıdır.

Diğer Görevleri

Bilecik Belediyesi AK parti Meclis Üyesi
Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansının (BEBKA) 100 kişiden oluşan Kalkınma kuruluna 22.02.2012 tarihinde Başkan olarak seçildi.

Bilecik Belediyespor Kulübünün 2007 yılından bu yana kurucu başkanı olarak görev yapmakta bu görevinin yanı sıra Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) da delegesidir.

Ayrıca çok kısa bir süre Kütahyaspor Kulübü Başkan vekilliği görevinde bulundu. (Kaynak:osmangezgin.wordpress.com)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.