DOLAR
32,5373
EURO
34,9031
ALTIN
2.439,98
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

OSMAN GAZİ PARKI VE SEVGİ YOLU TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

OSMAN GAZİ PARKI VE SEVGİ YOLU TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Osman Gazi Parkı ve Sevgi Yolu görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde parkın yeni görünümü beğeni ile karşılanırken sevilen tiyatro sanatçısı ve Çocuklar Duymasın dizinin çaycısı Çaycı Hüseyin Başkan BAKICI’ya çay servisi yaptı.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın AK Parti Belediye Meclis üyeleri ile birlikte çalışmalarını yürüttüğü ve önem verdiği projelerden birisi olan Osman Gazi Parkı’nın açılış törenine Kaymakam Köksal ŞAKALAR, Garnizon Komutanı Bkm. Binbaşı Alper KOÇ, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim TAŞ, SGK İl Müdürü Celalettin ATEŞ, Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Müftü Selami BAĞCI, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer YALÇIN, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa YAMAN, Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programda ilk olarak konuşan Kasımpaşa Mahalle Muhtarı Güler UYAR mahallelerinde aileleriyle birlikte oturup çay içebilecekleri bir parkları olmadığı için çok sitem ettiğini, buna karşılık Başkan BAKICI’nın da kendisine Osman Gazi Parkı’nın yenilenmesi konusunda söz verdiğini belirterek Başkan BAKICI’ya ve parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. “Burada önemli olan; buradaki park alanı ve Sevgi Yolu’nun iyi bir şekilde kullanılıp değerlendirilmesi” diyen Muhtar GÜLER; parka zarar verilmemesini, itina ile kullanılmasını ve özellikle çöplerin yerlere atılmamasını isterken parkın hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
Ardından konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI insanların yanından geçmeye bile korktuğu, işlevselliğini yitirmiş olan Osman Gazi Parkı’nı baştan aşağı restore ederek, parka yeniden hayat verdiklerini ve vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.
Başkan BAKICI konuşmasında; her Mahallede ayrı bir proje her mahallede ayrı bir etkinlik yapmaya çalıştıklarını belirterek “Parkımızı restore ederken insanlarımız çoluğuyla çocuğuyla akrabasıyla gelsin, Bozüyük’ümüze yakışır bir park olsun istedik. Birileri bu park çalışmamızı geçmişte yamama diye eleştirse de inşallah bir gün fırsat bulup çay içmeye gelindiğinde yamama mı yoksa yeni bir proje mi olduğu görülür. Bizim amacımız Bozüyük’e her alanda proje kazandırmak. Bu projemiz 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Açılışımızı gerçekleştirmek için kış ayının sonlanmasını bekledik. Güzel bir yaşam alanımızı daha sizlerin hizmetine sunuyoruz. Bundan sonra siz değerli vatandaşlarımızdan da bu hizmetlerimizin sahiplenilmesini bekliyoruz. Çevrenin korunması konusunda bize destek verin” dedi. Son dönemde Aceze Evi, Yediler Mahalle Konağı ve Çarşı Mahalle Konakları’nın açılışlaırnı gerçekleştirerek hizmete sunduklarını anlatan Başkan BAKICI
“Halka hizmet etmenin Hakk’a hizmet etmek olduğunu biliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim amacımız vatandaşlarımıza her alanda hizmet üreterek yeni yaşam alanları oluşturmak. Sizlerden aldığımız vergiler ve gelirleri hizmete dönüştürüyoruz. Hem hizmet üretiyoruz, hem de borçlarımızı ödüyoruz. Şu anda 2013 yılında devir aldığımız zamandan çok daha az borcumuz var. Belediyeyi yönetirken gelir ve gider hesaplarımızı çok iyi yapıyoruz. Parkımızın hemen yanında gençlerimiz ve kendini genç hisseden tüm vatandaşlarımıza yeni bir Sevgi Yolu oluşturduk. Çalışmamızın başlangıcında mahalle sakinleri bize ‘Başkan buradan oy almadı onun için burayı bu halde bırakıyor’ diye sitem ettiler. Algı çok önemli, karalamak kötülemek çok kolay. Umarım şimdi bu parkta oturup serinlerken o günkü söylemlerini bir kez daha düşünürler. Biz yaptığımız her çalışmayı sağlam adımlarla sağlam temellere dayandırarak yapmaya çalışıyoruz. Şu mahalleden hiç oy almadık, hizmet üretmeyelim diye bir düşüncemiz yok. Olmadı, olmayacak. Bozüyük’ün her alanı bizim ve her alanda hizmet üretmeye gayret ediyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından Bozüyük Belediyesi Halk Oyunları Ekibi çeşitli yörelerden derledikleri oyunlarını sergilenirken beğeni ile izlendi. Ardından İlçe Müftüsü Selami BAĞCI tarafından yapılan dualar eşliğinde Osman Gazi Parkı’nın açılışı gerçekleştirilerek park alanı ve Sevgi Yolu hizmete sunuldu. Çocuklar Duymasın dizinin sevilen karakteri Çaycı Hüseyin ile çok sevilen Alpaslan ÖZMOL’da açılışa katılarak programa renk kattı. ÖZMOL kendisine has üslubuyla protokole çay ikram etti. Daha sonra Başkan BAKICI, çocuklara pamuk şekeri hediye etti. Parkı gezen vatandaşlarla ve çocuklarla görüşen Başkan BAKICI onlarla sohbet etti.
Osman Gazi Parkı Açılışı Yapıldı 9

Osman Gazi Parkı Açılışı Yapıldı 1

Osman Gazi Parkı Açılışı Yapıldı 3

Osman Gazi Parkı Açılışı Yapıldı 4

Osman Gazi Parkı Açılışı Yapıldı 8

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.