DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

ORMANLAR DÜNYAMIZIN EN ÖNEMLİ SERVETLERİDİR

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle yayınladığı mesajında “ağaç, çiçek ve yeşillik medeniyet demektir” dedi.

Mesajında; “Vatandaş olarak, yeşil alanları ve ormanı korumak herkesin insanlık görevidir” diyen Başkan BAKICI “Bir ülkenin var olması için toprağının olması gerekir, bu toprağı da ormanlar korur. Ağacıyla, ormanıyla, suyuyla, taşıyla toprağıyla bu ülke hepimizin. Bu nedenle ormanlarımızı ve doğal güzelliklerimizi tahrip etmeden faydalanmak ve bu bilincin tüm vatandaşlarımıza kazandırılması gerekmektedir.  Ayrıca gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli ve en paha biçilmez miras, onlara yaşanabilecek bir ortam hazırlamak ve korumaktır” dedi. Mesajında ayrıca; doğanın ve ormanların diğer canlılar için de önemli olduğuna değinen Başkan BAKICI “Ormanlar dünyanın ve ülkemizin en önemli servetleridir. Bu servetin kıymetini bilerek hareket etmeli, elimizden geldiği kadar ağaç dikmeliyiz. Bu vesileyle herkesi yeşili ve doğayı korumaya davet ediyor, daha yeşil bir dünya temennisiyle ormanlarımızın korunması için çalışırken hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Bşk- 21-26 Mart Orman Haftası Mesajı 2015 1

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.