DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
17°C
Bilecik
17°C
Az Bulutlu
Pazar Yağmurlu
17°C
Pazartesi Açık
17°C
Salı Açık
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Op. Dr. Hüseyin Kandulu Doktorunuzun Kaleminden

Op. Dr. Hüseyin Kandulu Doktorunuzun Kaleminden

Merhaba Bilecik ;

Değerli Bilecik halkı ve çok değerli hastalarım , Belekomahaber ‘in nazik daveti üzerine gönülden bağlı olduğum sizlerle tekrar buluşma imkanı buluyorum bu nedenle öncelikle nazik davetleri için kendilerine teşekkür ederim.

Sizlerle bu satırlardan mümkün olduğu kadar sağlık güzellik ve estetik üzerine deneyimlerimi ve yeniklikleri paylaşacağım ancak bugün bu ilk yazıda bu güzel şehrin insanlarına ve mesai arkadaşlarıma yönelik birkaç duygumu iletmek istiyorum.

Bilecik şehri küçük ve birkaç büyük şehrin arasında kalmanın vermiş olduğu coğrafik yapı nedeni ile sanıyorum birçok şehirden çok daha farklı. Birçok Bilecikli farklı şehirlerde yaşasa da sanırım birçok kişinin yolu bi şekilde Bilecik’ten geçmiştir. Bu şehri anlamak için muhakkak yaşamak gerektiğini vurgulamalıyım.

Mecburi hizmet görevi nedeni ile gelmiş olduğum bu şehirde ilk tur attığımda hakikaten bana söylendiği gibi bir ucundan bir ucuna sadece 5-10 dakikada ulaştığımı küçük bir merkezinin ve ne yazık ki küçücük marketlerinin olduğunu, sosyal tesislerin yok denecek kadar az olduğunu gördüğümde bu şehirde nasıl zaman geçiririm ve nasıl çalışırım diye endişe etmedim dersem yalan olur. Ancak bu küçük şehrin kalbi çok büyük insanlara sahip olduğunu çok kısa zamanda anladım ve 1.5-2 yıllık görev süremin nasıl çabucak bittiğini inanın anlayamadım. Burada konu dahilinde olmasa da belirtmek isterim ki hekimlere uygulanan mecburi hizmet görevi ne yazık ki anlamsız, hedefine ulaşamayan, gereksiz bir uygulamadı, eğer ki kendi tercihimle Bilecik’te görev yapsaydım sanırım asla ayrılmazdım.

Şehirde ki daha ilk günümde daha sonra dostluğumun çok daha iyi olarak gelişeceği kalbi ve dostluğu çok büyük olan insanlar benimle ilgilendiler. Birkaç gün içerisinde şehre bir Plastik Cerrahi Uzmanının geldiği zaten çabucak yayıldı. Kısa sürede birçok kişinin yardımı ile hiçbir sorun yaşamadan eşimle birlikte bu güzel şehre taşındık ve görevime başladım.

Bilecik Devlet Hastanesine adım attığım ilk andan itibaren hem yönetim hem hekim hem de diğer tüm mesai arkadaşlarım aynı sıcaklık ve yardımseverlikle beni kısa sürede kabullendiler. Kendilerine buradan sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletmek isterim.

Kısıtlı imkanlarda sizlere bulunduğum sürede en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştım ve bu süre zarfında çok sayıda operasyona imza attım , sanıyorum ameliyathane ekibini çok yormuş olabilirim ama özverili çalışmalarından dolayı tüm ekibe teşekkür ediyorum.

Bilecik’te geçirdiğim süre zarfında destek ve sevgisini esirgemeyen tüm değerli dostlarıma ve siz değerli hastalarıma Belekomahaber aracılığı ile teşekkürlerimi ve sevgilerimi iletiyorum.

Op.Dr.Hüseyin KANDULU
Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
www.huseyinkandulu.com
İstanbul Cerrahi Hastanesi/Nişantaşı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.