DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
20°C

OKULLARIMIZ YEŞİLLENDİRİLİYOR, ÇOCUKLARIMIZ BİLİNÇLENİYOR.

Bilecik Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imzalanan Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında, Bilecik içerisinde bulunan ve bakım gereken okullara, Belediyemiz Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından peyzaj düzenleme çalışmaları ve fidan dikim işlemleri gerçekleştiriliyor.

Son olarak Pelitözü Köyü’nde bulunan Pelitözü İlk ve Ortaokulu’nun bahçesi çalışmaları kapsamında; peyzaj düzenlemesinin yanı sıra, öğrencilerin yeşil bir ortamda keyifli vakit geçirmeleri amacıyla Akçaağaç fidanı dikildiği belirtildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı; “Öğrencilerimize çevre bilinci aşılanmasında ve doğasever bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla birçok proje gerçekleştirdik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimlerine önem veriyoruz. Onlara sağlıklı ve doğal yaşam alanları oluşturarak, eğitimlerine katkı sağlayarak, kendilerine güvenen ve bilinçli bireyler olarak yetişmelerini istiyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Pelitözü İlk ve Orta Okuluna Çocuk Bayramı’ nda Başkan Amcalarından Park Sözü.

Belediye Başkanı Yağcı, Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birlikte düzenlenen “Çocuk Festivali” kapsamında, çocuklar ile birlikte birçok eğlenceye imza atan Bilecik Belediyesi, okullara yönelik olarak geleneksel olarak yapılan oyun gruplarının bu yıl Pelitözü Köyü’nde bulunan Pelitözü İlk ve Ortaokulu ile şehir merkezinde bulunan sürpriz bir alana yapılacağını duyurdu.

20141225_161455 20141225_160202 20141225_161416 20141225_140746

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.