DOLAR
32,5490
EURO
34,8521
ALTIN
2.427,16
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldular

Bilecik Valisi Bilal Şentürk ve Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, eğitim ve öğretim dönemini tamamlayan öğrencilere karnelerini vererek, sevinçlerini paylaştı.

Bilecik il genelinde mezun olan 36 bin 155 öğrenci karnelerine kavuşmanın heyecanını yaşarken, Vali Bilal Şentürk, Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır, öğretmenler ve veliler, Atatürk İlkokulunda düzenlenen programa katılarak öğrencilere karne ve hediyelerini takdim etti.

Karne töreni sonrası okul bahçesinde basın mensuplarına değerlendirme yapan Vali Şentürk, ilk olarak 1’inci sınıf öğrencilerine karnelerini verdiklerini belirterek “Çocuklarımız için bugün çok özel bir gün. Bir yıllık emeğin sonucu olarak 3 aylık bir tatile kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor çocuklarımız. Tabi eğitim-öğretim yıl boyunca okullarda devam ediyor ama biz yaz tatilinde farklı formatlarda bu işin devam etmesinin uygun olacağını değerlendiriyoruz. Bilecik’imiz küçük bir il ve burada eğitim hakikaten bir numara olmalı. Bu konuda bizim çok iddialı olmamız lazım. Bunun da yolu muhakkak eğitim-öğretimi okullara hapsetmemekten geçiyor” dedi.

Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı ise öğrencileri tebrik ederek, sağlıklı, mutlu ve verimli bir yaz tatili temennisini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.