DOLAR
32,5488
EURO
34,9371
ALTIN
2.445,81
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

ÖĞRENCİLERDEN ACEZE EVİNE ANLAMLI ZİYARET

ÖĞRENCİLERDEN ACEZE EVİNE ANLAMLI ZİYARET

Bozüyük Mustafa Şeker Anadolu Lisesi öğrencileri Okul Müdürü ve öğretmenleri eşliğinde Bozüyük Belediyesi Aceze Evini ziyaret etti.

Bozüyük Belediyesi Aceze Evinde kalan yaşlıları ziyaret eden 20 kişilik öğrenci grubu beraberinde getirdikleri hediyeleri sunarken Aceze Evinde kalan yaşlıların gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Yetkililerden Aceze Evinin işleyişi ve durumu ile ilgili olarak bilgi alan öğrencilerin en büyük sürprizi ise bağlama ve gitar eşliğinde seslendirdikleri şarkılar oldu. Birbirinden güzel parçaları aceze evinde kalanlar için icra eden öğrenciler onlarla bir süre sohbet etti. Yaşlı ve kimsesizlerin sadece belirli günlerde değil her zaman yanında birisine ihtiyaç duyduğunu vurgulayan öğrenciler, yaşlıların anlattıklarını dikkatle dinledi. Sıcak bir ortamın oluştuğu misafirhanede öğrencilerin ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aceze evi sakinleri ziyaret sonunda öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

aceze-evine-ziyaret-1 aceze-evine-ziyaret-4 aceze-evine-ziyaret-6 aceze-evine-ziyaret-2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.