DOLAR
32,5916
EURO
34,8605
ALTIN
2.501,97
BIST
9.685,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

ÖDÜLLÜ OYUN ”GULYABANİ” TİYATROSEVERLERLE BULUŞACAK

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahne alacak olan ”Her Aşk Biraz Komiktir” adlı oyun yerine, Usta Oyuncu İrfan Kangı’nın ani gelişen bir sağlık sorunu nedeniyle ödüllü ”Gulyabani” adlı oyun sahnelenecektir.

Meydana gelen ani değişiklik nedeniyle ”Her Aşk Biraz Komiktir’ ‘adlı oyun daha sonraki uygun bir tarihte Bileciklilerin beğenisine sunulacak.

Söz konusu ani değişiklik nedeniyle vatandaşlarımızın mağdur olmaması için vatandaşlarımız aynı saatte ödüllü ve ”Her Aşk Biraz Komiktir” oyununun muadili tiyatro oyunu ”Gulyabani” adlı oyun ile buluşacaklardır. Oyuna katılmak istemeyen vatandaşlarımıza biletleri Kültür ve Kongre Merkezinde iade edilebilecektir.

Usta Oyuncu ve Yönetmen İrfan Kangı yaşanan değişiklik dolayısıyla sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Sevgili Bilecikliler, malumunuz üzere bizler her yıl Bilecik’te gerçekleştirilen ve büyük bir beğeni ile takip edilen Türkiye’nin en önemli festivallerinden olan Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivaline oyunlarımızla katılıyoruz. Fakat bu yıl benim elimde olmayan bir böbrek rahatsızlığı nedeniyle bir sıkıntı yaşadım. Bunun için 25 Kasım akşamı oynamamız gereken oyunu, maalesef oynayamıyoruz. Bunun için başta değerli Belediye Başkanımız sanatın, sanatçının ve sanatseverin yanında olan Belediye Başkanımız Selim Yağcı, onun nezdinde emek veren bütün çalışanlar ile tabi ki kıymet veren ve bilet alan siz değerli oyuncularımdan hem teşekkür ediyorum ve özür diliyorum. Ama söz veriyorum, bizlere hangi uygun zamanda sahne verilirse gelip sizleri güldüreceğiz. Sizleri iki kat daha güldüreceğiz. Bunun sözünü verebilirim. Tekrar bu akşam bizim yerimize sahne alacak arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizlerden tekrar özür diliyorum. Yaşasın Bilecik, Yaşasın Bilecik Uluslararası Tiyatro Festivali. ” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.