DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

ODÖKSAN 500 Adet Gıda Kolisi Teslim Etti

ODÖKSAN 500 Adet Gıda Kolisi Teslim Etti. Bilecik, Osmaneli İlçesinde faaliyetine devam eden ODÖKSAN A.Ş. Osmaneli Belediyesine ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 500 adet gıda kolisi teslim etti.

Elginkan Holding bünyesinde ilçemizde faaliyet gösteren Elginkan Vakfının da üyesi ODÖKSAN AŞ ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere 500 adet Gıda Kolisini Osmaneli Belediyesine teslim etti. Odöksan Mali ve İdari İşler Müdürü Rasim Tekin, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e Osmaneli’de dağıtılacak gıda paketlerini sosyal sorumluluk projeleri kapsamında teslim ediyoruz. Osmaneli Belediyesi ile her konuda işbirliği yapıyoruz ve bu işbirliklerine de devam edeceğiz dedi.

Başkan Münür Şahin yaptığı açıklamada; “öğrencilik dönemimde Odöksan AŞ yüksek lisans eğitimimi karşılamış ve yönetici adayı olarak kadrosunda bana yer vermişti. Bugün geldiğim noktada Odöksan AŞ’nin ve bağlı olduğu Elginkan Holding’in ve sonrasında Koç Holding’in büyük emeği var. Göreve geldiğimizden bugüne Odöksan AŞ Belediyemize desteklerini esirgemedi. Bugünde Osmaneli için verdikleri Ramazan Kolileri ile Osmaneli de ihtiyaç sahiplerine destek oldular. Elginkan Holding’e ve ODÖKSAN AŞ şirketimize ve değerli yöneticilerine, ortaklarına çok teşekkür ediyoruz. Allah yardımlarını kabul etsin, Allah kazasız belasız üretimlerini ve ilçemize katkılarını sürdürmelerini nasip etsin. Şirketin ve Holding’in aramızdan ayrılmış ortaklarına, yöneticilerine, çalışanlarına Allah rahmet eylesin. Allah yardımlarını kabul etsin dedi.

Osmaneli Belediyesi olarak bu yıl covid-19 nedeniyle sıkıntılar yaşıyoruz. Yardımlaşma, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek bu dönemi de hep birlikte geçeceğiz. Osmaneli Belediyesi olarak 100 adet Sezersan AŞ den, 500 adet Odöksan AŞ den ve 200 adet diğer şirketlerimizden ve 200 adette Belediyemiz olanakları ile olmak üzere 1.000 adet Gıda Paketini ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Osmaneli Halkının her daim yanındayız. Tekrar Belediyemiz kanalı ile desteklerimizi esirgemeyen tüm şirketlerimize, esnafımıza, halkımıza teşekkür ediyor, Allah razı olsun, Allah bol kazançlar versin diye dua ediyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.