DOLAR
32,6078
EURO
34,8089
ALTIN
2.494,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

NURİ ÇOLAK KARDEŞİMİZİ DUALARLA UĞURLADIK

NURİ ÇOLAK KARDEŞİMİZİ DUALARLA UĞURLADIK

ARTIK NORMALLEŞELİM, BÜTÜNLEŞELİM, YENİ ACILAR YAŞAMAYALIM

31 MARTTA HAYIRLA, DUA İLE UĞURLANMAK EN BÜYÜK DİLEĞİM

2014 Seçimlerinde tanıştığımız Nuri Çolak kardeşimiz birlikte çalıştığımız dönemde Osmaneli Belediyesine iş ayırımı yapmaksızın büyük katkılar sağladı. Nuri kardeşimiz özellikle inşaat grubumuzla çok güzel hizmetlerde bulundu. Prof. Dr. Yunus Söylet tesislerimizin inşasında arkadaşları ile birlikte rol aldı ve tesislerin bugüne gelmesinde çok büyük rol oynadı.

Kalp rahatsızlığı sonrası İtfaiyeci olarak görevlendirdiğimiz değerli kardeşimiz burada da katkılar sağlamaya devam etti. Restorasyon çalışmalarında da büyük emeği olan kardeşimiz bugün bizlerden ayrıldı. Üzüntümüz çok. Cenazesinde oluşan kalabalık onun güzel kişiliğinin bir sonucuydu.

Şahsım açısından da ayrı bir yere sahip Nuri Çolak kardeşim, Allah Rahmet eylesin, mekanın cennet olsun, kabir hayatın cennetten bir mekan olsun. Allah kederli ailene sabırlar versin. Seni çok seviyoruz kardeşim ve çok özleyeceğiz.

31 Mart yerel seçimlerine giderken önce Muhtar Ünal Özet kardeşimizi, bugünde Nuri Çolak kardeşimizi beyin kanaması sonucu kaybettik. Allah rahmet eylesin. Çok güzel hizmetlerle dönemimizi tamamlamak üzereyiz. Osmaneli de herşey güzel giderken adaylık sonrası oluşan gerilim beni çok üzmektedir. Kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde örnek projeleri gerçekleştiren ilçeyiz. Çok bereketli gecen bu dönemi 31 Mart tarihinde tamamlayarak her zaman halkımızın gönlünde kalmak, iz bırakmak ve hoş bir seda ile anılmak en büyük dileğim.

Şu yaşadığımız iki ölüm olayı ve kaybettiğimiz iki güzel insanı düşündükçe 31 Marttı sabırsızlıkla bekliyorum. Osmaneli’nin bir değeri olarak kalmak ve üç dönemdir devam eden yükselişi yeni seçilecek kardeşimizle sürdürmek ve ona her türlü desteği vermek çok daha güzel bir davranış olacak. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan yolunda verilecek yeni görevlerde Osmaneli’ye, Bilecik’e hizmet vermeye devam etmek en doğrusu.

Artık Osmaneli’de her şey normalleşmeli, birbirimizi sevgiyle, saygıya kucaklamalıyız. Dün hep birlikte yürüyen kardeşlerimizin ,bugünde birlik ve beraberlik içinde Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan yolunda 2023,2053,2071 hedeflerine yürüdüğünü görmek en büyük dileğimdir. Artık normalleşelim, küskünlükleri, kırgınlıkları unutalım ve bütünleşelim. 20 yaşında kıymetlimi, evladımı kaybetmiş bir abiniz, kardeşiniz olarak artık gerilim istemiyorum.

Ben artık rüyalarıma giren ve yeter diyen rahmetli oğlum Oktay Şahin’i dinliyorum, onun hatırına, toplumda yeni acılar istemiyorum. Sanırım Osmaneli’ye hizmet yolunda partimin, liderimin ve Osmaneli halkının verdiği yetkiyi sizlere hizmet için onurlu ve gururlu bir şekilde tamamladım.

Sizlerden isteğim beni anlamanız ve hizmetlerim için başta oğlum olmak üzere tüm ölmüşlerimiz için dua etmeniz. Ben her zaman yine sizlerleyim ve projelerin tamamlanması için her zaman yardımcı olacağım. Size söz veriyorum, kendim devam ediyor gibi projelerin takibinde olacağım. Kalın sağlıcakla, Allah’a emanet olun. Verdiğiniz destekler için Allah sizlerden razı olsun.

Saygı ve sevgilerimle,
Münür Şahin-Osmaneli Belediye Başkanı

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.