DOLAR
32,5552
EURO
34,8986
ALTIN
2.437,26
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Niyazi Serhat Karakoyun resmi başvurusunu gerçekleştirdi

Ak Parti’de Milletvekili aday adayları resmi başvurularını gerçekleştirmeye devam ediyor.
Aday adaylığını açıklayan bir diğer isim olan Avukat Niyazi Serhan Karakoyun bugün Ak Parti Bilecik İl Başkanlığına gelerek dosyasını İl Başkanı Kadir Bayrak’a teslim etti.Avukat Niyazi Serhat Karakoyun , “Öncelikle bana ilham veren ecdadımız Ertuğrulgazi şeyh edebali dursun fakıh ve isimleri saymakla bitmeyecek muhterem zatların yaşadığı yere ve elbetteki yeni Türkiye’ye tüm enerjim ile hizmet etme arzumdur.”dedi ve konuşmasına şöyle devam etti;

“ Merhum şoför bir baba, ev hanımı bir annenin 3. ve son evladı olarak 1983 yılında dünyaya geldim. İlk orta ve lise öğrenimimin tümünü Söğüt’te tamamladım. 2002-2006 yıllları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinde öğrenim gördüm. Akabinde 1 yıllık avukatlık stajımı İzmir barosuna bağlı olarak tamamladım.
2008 yılında askerlik hizmetimi Bolu askerlik şubesinde yedek subay olarak ifa ettim.
2009 yılından beridir de Söğüt ilçesinde avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmeti vermekteyim.
Ak Parti ile ilk bağım 14 ağustos 2001 tarihinde yani partimizin kuruluşu ile birlikte gönül bağı olarak kuruldu. istifam gerçekleşmeden önce de söğüt ilçe başkanlığında siyasi ve hukuk işleri başkanlığı ve ilçe başkanlığı yardımcılığı görevlerinde bulundum.
Neden milletvekili aday adayı olduğum hususunda ise birden fazla sebebim bulunmaktadır.Öncelikle bana ilham veren ecdadımız Ertuğrulgazi, Şeyh Edebali, Dursun Fakıh ve isimleri saymakla bitmeyecek muhterem zatların yaşadığı yere ve elbetteki yeni Türkiye’ye tüm enerjim ile hizmet etme arzumdur.
Diğer bir nedenim ise mesleki manada bir çok kişi ve kurumun hali hazırda vekilliğini yapmaktayım. Milletimin de vekillliğini de yapma şerefine nail olmak istiyorum. Milletimizin sorunlarına bu güne kadar edindiğim bilgi ve tecrübe yapmış olduğum tetkikler neticesinde faydalı olacağımı düşünüyor olmam da millet vekili olma istediğimi pekiştirmektedir.
Öte yandan elbetteki ömrü veren allahın hikmeti sual olunmaz fakat tek devlet yolunda hizmet edebileceğim ve enerjimin tümünü milletime ayırabileceğim uzun zamanımın olduğu düşüncemdir.
Bu noktadan hareketle ve mensubu olduğum Ak Parti’nin siyasi anlayışı , genç nesile vermiş olduğu önem, insanlar arasındaki statü farkının olmaması beni bu başvuruda bulunma konusunda ziyadesi ile cesaretlendirmiştir.
Almış olduğum bu cesaretin üzerine yakınlarımla yapmış olduğum istişareler neticesinde de milletvekili aday adaylığı için başvurma kararı aldım.
Milletvekili adayı olmak maksadı ile başvurmuş diğer dava arkaşlarım ile her ne şart altında olursa olsun yani şahsımı aday olarak belirlerler veya belirlemezler yolumuzun bir ve uzun olduğunu belirtmek isterim.
Zaman doğup doyduğum topraklara,vatana borcunu ödeme, hizmet zamanıdır.Vatanımız için hayırlı olmasını temenni eder, herkese beni dinlediği için teşekkürü bir borç bilirim.”

Dosyasını İl Başkanı Kadir Bayrak’a teslim eden Karakoyun ile birlikte Ak Partiden resmi başvuru yapan aday adayı sayısı 4’e yükselmiş oldu.

_DSC0404

_DSC0409

_DSC0412

_DSC0418

_DSC0445

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.