DOLAR
32,5691
EURO
34,7564
ALTIN
2.492,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

NİSANDA BİRBİRİNDEN ÖZEL PROGRAMLAR HALKLA BULUŞUYOR

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve büyük bir beğeni ile takip edilen ”2015 Kültür ve Sanat Etkinlikleri”, kapsamında Nisan ayını da birbirinden güzel etkinliklerle geçireceğiz.

Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’te, her ay birbirinden güzel konu ve konukları hemşerilerimizle buluşturan Bilecik Belediyesi, Nisan ayı etkinlikleri kapsamında birbirinden özel program ve sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.

ÇOCUKLAR NİSAN AYINDA BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLE BULUŞACAK

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında, çocuklar için güzel sürprizler hazırlandı. Birbirinden değerli tiyatro oyunu ve etkinlik ile gönüllerince eğlenecek olan çocuklarımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yanı sıra, 8 yıldır düzenlenen ”Bilecik Belediyesi Çocuk Festivali” ile çifte bayramı yaşayacak.

Nisan ayı etkinlikleri kapsamında çocuklarımız, 5 Nisan ve 12 Nisan Pazar günleri saat: 13:00’te ”Sahne Sizin” teması kapsamında, sahneye kendileri çıkarak gönüllerince eğlenecek.

26 Nisan Pazar günü saat: 13.00’te Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde çocuklarımız yine ”Caillou” oyunuyla eğlenceli anlar yaşayacak.

Etkinlikler kapsamında çocuklarımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının yanı sıra Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl. 8. düzenlenecek olan ”Bilecik Belediyesi Geleneksel Çocuk Festivali ” programı ile de buluşacak. Bilecik Belediyesi önünden Cumhuriyet Meydanı’na kadar gerçekleştirilecek yürüyüşün ardından çocuklarımı, 23-24-25 Nisan tarihlerinde olmak üzere 3 gün boyunca gönüllerince eğlenecek. Çocuk oyun grupları ve birbirinden güzel etkinlikler ile zaman geçirecek olan çocuklarımız burada güzel ikramlar ile de karşılanacak.

KUTLU DOĞUM ÖZEL PROGRAMI

Bilecik Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliklerde, Kutlu Doğum, Bilecik’te çok daha güzel anlatılacak. 9 Nisan ”Kutlu Doğum Özel Programı” ile gerçekleştirilecek olan programa, Usta Şair ve Sunucu Serdar Tuncer’in ”Kalbe Düşünce” adlı programda Mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer konuk olacak. Programda Peygamber Efendimizin hayatı ve kişiliği hakkında değerli bilgiler verilecek.

”ORTADOĞU SOHBETLERİ” KONULU SÖYLEŞİ

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan programlardan birisi de ”Ortadoğu Sohbetleri” konulu söyleşi olacak.

24 Nisan Cuma günü saat:19.30’da Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan programda Ortadoğu Uzmanı Mehmet Akif Ersoy konuşmacı olarak etkinlikte yer alacak.

Başta çocuklarımıza yönelik güzel programlar olmak üzere, kültür ve sanat hayatımıza renk katacak bu güzel etkinliklere tüm halkımız şimdiden davetlidir.

Çocuk Festivali Çocuk Tiyatrosu 5 Nisan Nisan 2015 bİLLBOAR ortadoğu sohbetleri 9 Nisan Kutlu Doğum caillou 26 nisan Çocuk Festivali 2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.