DOLAR
32,5870
EURO
34,7732
ALTIN
2.416,75
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
28°C

Nisan Ayında Da Birbirinden Güzel Etkinlikler

Nisan Ayında Da Birbirinden Güzel Etkinlikler

Nisan Ayında Da Birbirinden Güzel Etkinliklerle Hemşehrilerimizin Karşısındayız

Bilecik Belediyesi 2014 Sanat ve Kültür yılı etkinlikleri kapsamında, Nisan ayındaki birbirinden güzel etkinlikleri, hemşehrilerimizle buluşturmaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerde, ünlü sanatçı ve programları hemşehrilerimizle buluşturmanın yanı sıra Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan 7. Geleneksel Çocuk Festivali’nde tüm çocuklarımızı buluşturacağız.

Nisan ayı etkinlikleri kapsamında, 6 Nisan Pazar günü saat 13:00’te Müzikli Danslı oyun Teneke Şövalyeleri çocuklarımızın beğenisine sunduk. Yine çocuklarımız için 13 Nisan Pazar günü saat: 13:00’te Müzikli Danslı Oyun ”Heidi” çocuklarımızla buluşturacağız. Etkinlikler kapsamında, 17-19 Nisan tarihlerinde, saat: 20:00’de, Kutlu Doğum Haftası kapsamında, ”O Alemlere Rahmet, Alemler Ona Hasret” konulu konferans düzenlenecek. 18 Nisan Cuma günü saat: 20:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda Uğur Işılak, hemşehrilerimize konser verecek.
Yine etkinlikler kapsamında 25 Nisan Cuma günü, saat: 20’00’de Akademisyen ve İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, hemşehrilerimizle buluşacak. Nisan ayı etkinliklerimiz, 27 Nisan Pazar günü saat: 13:00’te ”Zaman Tüneli” adlı oyunun çocuklarımız için sahnelenmesi ile son bulacak.

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 7. düzenlenecek olan Çocuk Festivali için 23 Nisan günü saat: 09:00’da, Bilecik Belediye Sarayı önünden, Cumhuriyet Meydanı’na yapılacak kortej yürüyüşü ile start verecek. Festival 24,25,26 Nisan tarihleri olmak üzere, 4 gün boyunca 10:00 ile 19:00 saatleri arasında çocuklarımıza eğlenceli anlar yaşatacak. Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın da her yıl katıldığı etkinliklerde çocuklarımıza birbirinden güzel hediyeler verilecek.

Birbirinden güzel ve eğlenceli programın gerçekleştirileceği Nisan ayı etkinliklerimize tüm çocuklarımız ve hemşehrilerimizi davet ediyoruz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.