DOLAR
32,5807
EURO
34,6753
ALTIN
2.521,32
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

NİHAT HATİPOĞLU BOZÜYÜK’LÜ İZLEYİCİLERİYLE BULUŞTU

Bozüyük’te sevilen ilahiyatçı ve televizyon programcısı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu “Ramazan-ı Şerif’i Anlamak” konulu sohbet programı ile Bozüyük’lü izleyenleri ile buluştu.
Ramazan ayının yaklaşmasıyla beraber Bozüyük Belediyesi’nin Kültür Etkinlikleri kapsamında bir söyleşi programı organize edildi. Sevilen ilahiyatçı ve televizyon programcısı Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU’nun konuşmacı olarak katıldığı “Ramazan-ı Şerif’i Anlamak” konulu sohbet programı Otel Çalı’da yapıldı. Programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Müftüsü Selami BAĞCI, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, Mahalle ve Köy Muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Hz. Peygamberimizin anlatıldığı programa özellikle hanımlar yoğun ilgi gösterirken Peygamber sevgisi salona sığmadı. İzleyenlerin ilgi ile takip ettiği programda salon doldu taştı. Programda ilk olarak Osman Vahit ÖZDAL kendine has yorumu ve güçlü sesiyle gerçekleştirdiği tasavvuf müziği dinletisi ile birbirinden kıymetli ilahileri Bozüyüklüler için seslendirdi. Ardından sözü alan Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU Sevgili Peygamberimizin ibretlik yaşantısını, güzel ahlakının örneklerini anlatarak Peygamberimiz hakkında bilgiler verdi. Ramazan ayının özellikleri, Ramazanı en güzel şekilde değerlendirmek için neler yapılması gerektiği, Ramazan ayının getirdiği manevi güzellikler ile Kadir Gecesi ve Kur’an-ı Kerim hakkında da bilgiler veren HATİPOĞLU tüm katılımcılara duygu dolu bir gece yaşattı.
Programın sonunda Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU’na gecenin anısına üzerinde Bozüyük’ün simgesi Metristepe Anıtı bulunan seramik tabak hediye eden Başkan BAKICI “Prof.Dr.Nihat HATİPOĞLU Hocamız hemşehrilerime duygu dolu, iman dolu bir akşam yaşattı. Hz. Peygamberimiz Muhammed Mustafa (s.a.v)’ı çokça andığımız bu gecede Nihat HATİPOĞLU Hocamıza ve Tasavvuf Sanatçımız Osman Vahit ÖZDAL Hocamıza bu güzel programlarından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Nihat Hatipoğlu Yapıldı 12

Nihat Hatipoğlu Yapıldı 1

Nihat Hatipoğlu Yapıldı 2

Nihat Hatipoğlu Yapıldı 8

Nihat Hatipoğlu Yapıldı 11

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.