DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

“NESİLDEN NESİLE BOZÜYÜK” ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

“NESİLDEN NESİLE BOZÜYÜK” ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

 

Bozüyük Belediyesi tarafından Gençlik Hizmetleri kapsamında düzenlenen “Nesilden Nesile Bozüyük” etkinliği her hafta düzenlenen sohbet programlarıyla devam ediyor.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın katkılarıyla düzenlenen etkinlik eski Kültür Merkezi’ndeki şark odasında yapılıyor. Düzenli olarak yapılan ve yoğun ilgi gören etkinliğin bu haftaki konukları Eskişehir’li vaiz Osman YILDIRIM ile Etiyopya’dan gelen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde görev yapan Dr. Şems Beşir oldu. İlk olarak konuşan vaiz Osman YILDIRIM; “Kendini bilen Rabbini bilir” konu başlığı ile dinin emrettiği yükümlülükler hakkında bilgi vererek Türkiye’de yaşanan Müslümanlığı ve dışarıdan Türkiye’nin nasıl göründüğünü ve algılandığını anlattı. Ardından söz alan Dr. Şems BEŞİR ise güzel Türkçesi ile ülkesini ve Müslümanlığı anlattı. Konuşmasının sonunda ülkesinin kısa bir tanıtım belgeselini izlettiren Dr. Şems BEŞİR İmam Hatip öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, AK Parti Belediye Meclis üyesi Abdurrahman KIRGIZ, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Her hafta düzenli olarak yapılan “Nesilden Nesile Bozüyük” programları ile tarih ve kültür bilinci ile birikimi olan konuşmacıları yeni nesillerle buluşturarak onlara eskimeyen kültürümüzü anlatmak, genç nesillerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılarak vatanını ve milletini seven, büyüklerini sayan, birbirlerine saygı duyan ve geçmişini öğrenerek geleceğine sahip çıkan bireyler olarak yetişmesi amaçlanıyor.

Cuma Sohbetleri Nesilden Nesile Bozüyük Etkinliği 4 Cuma Sohbetleri Nesilden Nesile Bozüyük Etkinliği 1 Cuma Sohbetleri Nesilden Nesile Bozüyük Etkinliği 2 Cuma Sohbetleri Nesilden Nesile Bozüyük Etkinliği 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.