DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
ALTIN
2.325,70
BIST
9.060,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

NECMETTİN NURSAÇAN BOZÜYÜKLÜLERE PEYGAMBERİMİZİ ANLATTI

NECMETTİN NURSAÇAN BOZÜYÜKLÜLERE PEYGAMBERİMİZİ ANLATTI

            Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programı yoğun ilgi gördü. Bin kişilik salonu doldurun davetlilere hitap eden NURSAÇAN kendine has üslubuyla dinleyenlere Peygamberimizi anlattı.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve televizyon programcısı Necmettin NURSAÇAN’ın konuşmacı olarak katıldığı program Grand Çalı Otel’de gerçekleştirildi. Programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bilecik AK Parti Milletvekili adayları Halil ELDEMİR ve Ramazan KURTULMUŞ, Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, Kadın Kolları Başkanı Gülcan BAYRAKTAR, Belediye Başkan Yardımcıları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI Peygamber Efendimizi anlamanın ve anlatmanın çok önemli olduğunu söyleyerek Peygamber Efendimiz çok iyi bir baba, çok iyi bir eş, bir dost, bir komutan ve bunun yanında sayamayacağımız daha bir sürü niteliği vardı. Son dönemde tüm gençler kendilerini farklı alanlarda, farklı toplumlarda birilerini örnek almaya çalışıyor. Aslında bizim üzüldüğümüz de bu. Çocuklarımızı çok iyi yetiştirebilmemiz için Peygamber Efendimizi çok iyi anlatmamız gerekiyor. İşte biz böyle programlarda Peygamber Efendimizi anlatacak böyle değerli kişileri sizlerle buluşturuyoruz” dedi. “Bizler ömrümüz var olduğu sürece kendi memleketimize hizmet etmeye çalışıyoruz, o yüzden eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz” diyen Başkan BAKICI “Ama ne hikmetse son dönemlerde bizim Türkiye’de her şey seçim üzerine yapılıyor ve ben inanın üzülüyorum. Çünkü her şey seçimden ibaret değil. Bizler biriz, bütünüz ve birlikteyiz. Aslında birlikte Türkiye’yiz” dedi.

Besmele İlahi Gurubunun seslendirdiği ilahilerle başlayan program Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Daha sonra Necmettin NURSAÇAN eşsiz sohbetiyle Peygamber efendimizin hayatından kesitler sundu. Programın sonunda Belediye Başkanı Fatih BAKICI NURSAÇAN’a teşekkür ederek Plaket, Besmele İlahi Gurubuna da çiçek takdim etti. Programda ayrıca davetlilere Peygamberimizin hayatını anlatan “Sevgi Yolu” adlı kitap hediye edildi.

Bozüyük Belediyesi’nin Kutlu Doğum Haftası programları; 17 Nisan 2015 Cuma günü saat 20:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda şiir ve naat ustası Dursun Ali ERZİNCANLI’nın muhteşem sunumları ile devam edecek ve son olarak da 18 Nisan 2015 Cumartesi günü saat 20:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda ilahi sanatçısı Murat BELE’nin ilahi dinletisi ile sona erecek.

Kutlu Doğum Programı Necmettin Nursaçan 12 Kutlu Doğum Programı Necmettin Nursaçan 1 Kutlu Doğum Programı Necmettin Nursaçan 2 Kutlu Doğum Programı Necmettin Nursaçan 4 - Kopya Kutlu Doğum Programı Necmettin Nursaçan 10 - Kopya

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.