DOLAR
32,3346
EURO
35,0867
ALTIN
2.308,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

MÜZİK KURSLARINDAKİ EĞİTİMLERİNİ SERTİFİKA İLE TAÇLANDIRDILAR

MÜZİK KURSLARINDAKİ EĞİTİMLERİNİ SERTİFİKA İLE TAÇLANDIRDILAR
Bilecik Belediyesi tarafından büyük bir başarıyla gerçekleştirilen ve şu ana kadar 5 bini aşkın kursiyerin sertifika sahibi olduğu Bilecik Belediyesi Müzik Kursları’nda eğitim alan kursiyerler, sertifikalarını Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın elinden aldı.

 
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve renkli görüntülerin yaşandığı programda kursiyerler, aldıkları eğitimlerde elde ettikleri deneyimi, verdikleri konserle gösterdi.
Aile ve kursiyerlerin salonu tıklım tıklım doldurduğu programda, 8 ayrı müzik dalında eğitim alan öğrenciler, verdikleri konserin sonunda, aldıkları sertifika ile başarılarını taçlandırdılar.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen programda bağlama, keman, gitar, ney, klarnet, yan flüt, ritm alanlarında eğitim alan öğrenciler gösterdikleri performans ile seyircilerden büyük beğeni topladı.
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
”17. KEZ DÜZENLEDİĞİMİZ VE 5 BİNİ AŞKIN ÖĞRENCİNİN EĞİTİM ALDIĞI KURSLARIMIZ BU ALANDA BİRER OKUL OLDU”
Gerçekleştirilen programa katılarak, kursiyerlere sertifikalarını veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen güzel bir etkinlikte buluştuklarını belirtti.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, programda yaptığı konuşmada; ”Bu akşam hep birlikte bir gurur tablosunu izledik ve dinledik’ ‘ifadelerini kullanarak, şunları kaydetti:
”Yavrularımızın, genç kardeşlerimizin kursta geçirdikleri zamanı ne kadar verimli geçirdiklerini hep birlikte gördük. Ben bu akşama anlam kattığınız için ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor, programımızı hoşgeldiniz diyorum. Şunu mutlulukla ifade etmeliyim ki şu ana kadar 17. kez düzenlemiş olduğumuz kurslarımız artık bir okul statüsünü kazandı ve 5 bini aşkın gencimize, kardeşimize müzik eğitimi vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2017 yılı içerisinde düzenlemiş olduğumuz 2 dönem kurslarımızda da 450 kardeşimiz kayıt yaptırdılar ve bugün 200 kardeşimiz sertifikalarını aldılar. Gerçekten İsmail Beyin de ifade ettiği gibi bizler bu mekanları yapıyoruz, sizlerin hizmetine sunuyoruz. Şunu da bilelim ki mekanlara anlam kazandıran sizlersiniz ve burada yapılan faaliyetlerdir. Arkadaşlarımızdan aldığım bilgilere göre bu kültür ve kongre merkezimiz günde ortalama 2 bin kardeşimize hizmet veriyor. Kimisi burada sportif aktivitelerini gerçekleştiriyor, kimileri, sergi ve stantlarını açıyor, kimileri birçok alandaki kurslara katılarak kullanıyor. Kimi zaman da büyük zirve ve organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.
BİLECİK BELEDİYESİNDEN KONSERVATUAR ÖĞRENCİLERİNE BURS
Bilecik Belediyesi tarafından kurslara katılarak, konservatuar eğitimi almaya hak kazanan öğrencilere, Bilecik Belediyesi tarafından burs vermeyi planladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerini şu şekilde tamamladı:
”Ben bu kardeşlerimizin hepsine, kurslarımıza katıldıkları için canı gönülden teşekkür ediyorum. Konservatuara gidecek kardeşlerimiz var ve gidenler var. Bizler bugün burada yeni bir şeyi de başlatmak istiyoruz. Bizim kurslarımıza gelerek, buradan ilham alarak, konservatuar eğitimi almaya hak kazanan kardeşlerimize, bu kursların da bir göstergesi olarak, onlara Bilecik Belediyesi tarafından burs vermeyi taahhüt ediyoruz. Ben bu akşam sertifikalarını alan bütün kardeşlerimiz başta olmak üzere onlara eğitmenlik yapan bütün kardeşlerime ve siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum. ” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasında ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl da Yaz Spor Okulları Kurslarının olacağını ve buraya katılan kursiyerlerin birçok spor dalında güzel ve verimli vakit geçirme imkanına kavuşacağını kaydetti.
Birbirinden güzel anların yaşandığı sertifika programı, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ın öğrencilere sertifikalarını vermesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.