DOLAR
32,4809
EURO
34,7450
ALTIN
2.440,33
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yılı

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yılında, tüm yurtta olduğu gibi Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde de törenle anıldı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi kampüsü içerisinde Meslek Yüksekokulu önündeki Atatürk anıtında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Dursun Hazer, Genel Sekreterler, Dekanlar, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokul Müdürleri, Enstitü Müdürleri, Rektör Danışmanları, Üniversite Öğretim Elemanları, İdari Personeller ve öğrencilerin yoğun katılımıyla “10 Kasım Atatürk’ü Anma” programı gerçekleşti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Hazer ve öğrenciler tarafından Atatürk anıtına konulan çelengin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü üyesi öğrencilerinin üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün selülitinin ve imzasının bulunduğu tişörtler giymesi güzel görüntülere sebep oldu. Kulüp Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Atıl Taşer ile anı fotoğrafı çektirdikten sonra düşüncelerini aldığımız bir genç “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız günün 78. yılında, kurduğu Cumhuriyetin ve ilkelerinin yılmaz bekçileri olarak bir kez daha saygı ve özlemle anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Bütün ümidim gençliktedir.’ dedi, Gençliğe Hitabe yazdı. Biz de Cumhuriyet gençliği olarak ‘Atatürk gençliği görev başında’ diyoruz.”dedi.

belekomahaber

belekomahaber2

belekomahaber3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.