DOLAR
32,5383
EURO
34,9001
ALTIN
2.427,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Münür Şahin: Bizim Sevdamız Osmaneli

Münür Şahin: Bizim Sevdamız Osmaneli

Osmaneli Belediye Başkan Adayı Münür Şahin yapmış olduğu açıklamada Belediye Başkan Adayı olmasında asıl amacın Osmaneli’ni büyütme sevdası, Osmaneli sevdası olduğunu dile getirdi;

 

Her ortamda söylüyoruz, biz Osmaneli belediye başkanlığını koltuk sevdası için istemiyoruz. Bizim o koltuktan elde edeceğimiz bir kariyer yok. Bizim sevdamız Osmaneli’ni büyütme sevdası.

Gelir vergisi sıralamasında hep üst sıralarda yer alıyorum.2013 yılı gelir beyanım da yine 500.000 tl ye yakın bir rakam. yine vergi sıralamasında en üst seviyelerde yer alacağım.

Osmaneli belediye başkanlığını kabul etmemin sebebi çok açık. Ben bu memleketin yetiştirdiği değerim. Üniversitede, sporda, yöneticiliğimde, iş hayatımda hep ilklerde yer aldım. Beni yetiştiren Osmaneli’ne vefa borcum var.

İktidarın verdiği gücü de arkamıza alarak Osmaneli’ni büyüteceğiz. Sanayileşmeyle göç veren değil göç alan olacağız. Osmaneli büyüyecek, büyüyen Osmaneli den herkes payını alacak. Gençlerimiz istediği işi bulacak, esnafımız daha fazla müşteriye satış yapacak. Büyüyen, gelişen yeni Osmaneli de yaşayanlar mutlu olacak. İlimizde ve bölgemizde Osmaneli parlayan yıldız olacak. Osmaneliler Osmanelili olmaktan gurur duyacak.

Sanayiciyle, üniversitelerle, ticaret ve sanayi odaları ile, organize sanayi bölgeleri ile, spor camiası ile yakından ilgiliyim, Çoğunun denetim ve danışmanlığını yapıyorum. Bu deneyim ve bilgimi Osmaneli için kullanacağız. Osmaneli de çok güzel şeyler olacak.

Diğer partilerin adaylarına kişilik anlamında söylenecek söz yok, ikisi de iyi kardeşlerimiz. Ancak bu yetmiyor. Osmaneli’nin bütçesi yıllık 12.000.000 tl. bu bütçe ile normal belediye faaliyetleri bile götürülemez. Osmaneli de muhalefetin belediyeyi alması durumunda Osmaneli de yatırımlar durur. Osmaneli 14.500 olan nüfusunu bile koruyamaz. Gölpazarı gibi oluruz. Gençlerimiz dışarıya iş bulmaya gider. Osmaneli yaşlı nüfusla giderek küçülür.

Osmaneli de, 2 dönemlik ak parti belediye başkanlığında alt yapı yatırımları büyük ölçüde tamamlandı. Sıkıntılar, eksiklikler olabilir. İktidarız bunları düzeltiriz. Osmaneli’ni, büyütecek olan biziz. Bilgimizle, becerimizle, kariyerimizle biz Osmaneli’ni büyütürüz. Biz iktidarız. Sorunlarınızı çözeriz.

Biz çalışmalarımızı şimdiden başlattık. İstanbul Üniversitesi ile içmelerin yenilenmesi projesi sürüyor. Yine aynı üniversite ile ilaç sanayinin Osmaneli’nde kümelenmesi çalışmalarını başlattık. Alt yapı tamamlanmak üzere. Biz Osmaneli için sadece hizmet düşünürüz. Bizim için koltuğun önemi yok.

Mezbahanın kullanım süresi 31.12.2014 de uzatıldı. 2015 de AB standartlarına uyumu sağlayıp mezbahayı modern hale getireceğiz. İlçemizin ve köylerimizin kesim yapmalarını sürdürmelerini sağlayacağız. Bu konu bizim önceliklerimizden.

Osmaneli de altyapı tamamlanmak üzere, sizden alacağımız güçle ve iktidarda olmanın avantajlarını kullanarak Osmaneli de güzel şeyler yapacağız.

Unutmayın 30 Mart 2014 Osmaneli’nin kader anı. Ya “2023 yılında 50.000 kişinin yaşadığı, sanayileşmiş, tarih ve kültür kenti Osmaneli’ni oluşturacağız. Osmaneli büyüyecek. ya da muhalefeti tercih edeceksiniz” Osmaneli 14.500 nüfusunu bile koruyamayan, gençlerinin iş için ilçeyi terk ettiği, ağırlıklı yaşlı nüfusun yaşadığı köy gibi ilçe olacak.

Tercih sizin? Koltuk sevdasıyla ille de beni secin diye seçmenle pazarlık yapan bir adayı, ya da bilgisiyle, becerisiyle, eğitimiyle, iş dünyası, üniversiteler, organize sanayi bölgeleri ile, ticaret ve sanayi odaları ile yakın ilişkisi olan ve Osmaneli’ni projeleriyle büyütecek AK Parti Adayı YMM Münür Şahin.

Unutmayın kıymadığınız, kıramadığınız gerekçesiyle yapacağınız yanlış tercihin bedelini sizler ve çocuklarınız ödeyecek. Bırakın yatırım yapmayı borçlarını bile ödeyemeyen bir belediye başkanı ile, iktidardan destek alamıyorum söylemleri ile Osmanelinin küçülmesine tanıklık edeceksiniz. Tercih sizin. Öyle bir durumda ben kaybeden olmayacağım. İşimin başında yine vergi rekortmeni olarak, Bilecik’te tek YMM olmaya devam edeceğim.

AK Parti Osmaneli Belediye Başkan Adayı

Münür Şahin

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.