DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
18°C
Bilecik
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C

MUKABELE PROGRAMLARINDA BULUŞUYORUZ

MAHALLE SAKİNLERİMİZLE MUKABELE PROGRAMLARINDA BULUŞUYORUZ

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Mukabele Programları kapsamında mahalle sakinlerimizle tekrar buluşuyoruz.

Vatandaşlarımıza hizmetin her çeşidini sunan Bilecik Belediyesi, mahallelerimizdeki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu ile mahallelilik bilincinin oluşmasına büyük katkılar sağlayan faydalı aktivitelerini sürdürüyor.

Minik Eller Güçlü İller Projesi kapsamında dünyaya gelen ilk yavrularımızı; ”Bebek Bakım Malzemeleri Çantası” şeklinde küçük bir armağan ile karşılayan Bilecik Belediyesi, aynı şekilde vefat eden vatandaşlarımızın ailelerinin üzüntüsüne ortak olup, bütün defin işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Görevlisi Gassal Fatma Yılmaz rehberliğinde gerçekleştirilecek olan Mukabele Programları ile mahalleli bayan sakinleri, Ramazan ayı boyunca Kur’an-ı Kerim okuyarak, verimli bir zaman dilimi geçirmenin yanısıra birçok güzel etkinliği gerçekleştirmiş oluyor.

14 Haziran Pazar günü başlayacak olan Mukabele programları hakkında bilgi veren Gassal Fatma Yılmaz, Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği Mukabele Programlarını geleneksel hale getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:


”Mahallelerimizden gelen talepler doğrultusunda, Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı’nın şehrimizin birçok mahallesine kazandırdığı mahalle konaklarında mukabelelerimizi okumaya başlayacağız. Vermiş olduğumuz hizmetimizden memnun olan hemşerilerimizden gelen talepler doğrultusunda gelişen ve büyüyen Bilecik’imizde bütün mahalle konaklarımız ile yine şehrimize sosyal ve kültürel anlamda büyük hizmetler veren Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’mizde bayan mahalle sakinlerimizle tekrar buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl Ertuğrulgazi, İsmetpaşa, Osmangazi, (TOKİ) Beşiktaş, Hürriyet ve Cumhuriyet Mahallesi Mahalle Konakları ile Cumhuriyet Mahallesi’nde Atatürk İlkokulu ve Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’mizde mukabelelerimizi yapacağız. Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü olarak, 11 ayın Sultanı Ramazan’ı Şerifin gereği gibi yaşanmasında ve hemşerilerimizin huzur bulacağı, birlik ve beraberlik duygularınını paylaşabileceği bir ortam yaratılması gayreti içinde olmayı amaç edindik.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN SELİM YAĞCI’YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Yılmaz, mahalle sakinlerinin büyük bir ilgi ile katıldığı mukabele programlarının gerçekleştirilmesinde büyük katkıları olan Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür ettiklerini belirterek, ”Bizlere bu anlamda güzel imkanları sunan Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı’ya teşekkür ediyorum. Mukabele saatlerimiz ve tarihleri, mahalle konaklarındaki afiş ve bilgilendirme metinlerinde olacaktır. Mukabelelerimiz, Kültür ve Kongre Merkezi’mizde 14 Haziran Pazar günü saat: 10:00’da, diğer mahallelerimizde ise saat:11:00’de başlayacak. Bayan sakinlerimizin Kur’an-ı Kerim ile dolu bir zaman dilimi geçirecekleri ve ilmihal bilgilerini tazeleyecek olan mukabele programlarımızda ayrıca mahalle sakinlerimizin belediyemiz ile ilgili talep ve görüşlerini de almış olacağız. Tüm mahalle sakinlerimiz arasında güzel bir ortam sunacak bu güzel etkinliğimize tüm bayan hemşehrilerimizi bekliyoruz.” dedi.

DSC_6397 DSC_0652 DSC_4478

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.