DOLAR
32,5156
EURO
34,5688
ALTIN
2.492,22
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

MUHASEBECİLER GÜNÜ

MUHASEBECİLER GÜNÜ 

Bilecik Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası (SMMMO) Başkanı Süleyman Kıral ve muhasebeciler, Vali Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret etti. 

Kıral ve beraberindekiler, “1 Mart Muhasebeciler Günü” dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Törene katılanlar daha sonra Vali Nayir’i makamında ziyaret etti. Vali Nayir, kabulünde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhasebeciler gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

SMMMO’nun devlet ile mükellefler arasında aracı pozisyonunda bulunduğunu anımsatan Vali Nayir, “Görevinizin bir tarafında mükellefler diğer yanında devlet var. Her şeyden önce gerçeğin, doğrunun yansıtılmasına çalışıyorsunuz. Bu hafta kutlamalarıyla mensuplarınız arasında meslek etiğinin yerleşmesine yardımcı oluyorsunuz. Aynı zamanda, toplumun yürüttüğünüz hizmetler hakkında bilgilenmesini sağlıyorsunuz. Mali müşavirlik ve muhasebecilik mesleğini yapabilmek için zorlu bir sınav ve staj sürecinin tamamlanması gerektiğini biliyoruz. Bu önemli görev aynı zamanda sizlere büyük sorumluluk yüklüyor” dedi.

Kıral da odanın kamu yararına, sürekli yüksek kalitede hizmet sağlayan standartlarla, muhasebe ve denetim mesleğinin dünyadaki gelişmelere paralel olarak ilerletilmesi ve geliştirilmesi için çalıştığını belirterek, gerek stajyerlerin ve meslek mensupların eğitimi noktasında, gerekse mesleğin uygulanmasına yönelik üzerlerine düşen sorunların çözümü konusunda özveride bulunduklarını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.