DOLAR
32,6005
EURO
34,8189
ALTIN
2.493,24
BIST
9.473,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Muharrem İnce Bilecik’te Halka Seslendi SKM Açılışını Yaptı

CHP Bilecik Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirmek üzere Bilecik’e gelen eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Tevfikbey Caddesi üzerinde partililere ve halka seslendi.

 

Bilecik’i ezbere bildiğini daha önce gelmek istediğini ve bazı nedenlerden dolayı Bozüyük haricinde ilçelere ziyaret gerçekleştiremeyeceğini belirterek, özür diledi. Yıllar önce CHP’nin en genç İl Başkanı’nın Yaşar Tüzün olduğunu ikinci en genç il başkanının ise kendisinin olduğunu kaydeden İnce, yaptıkları çalışmaların ardından Yaşar Tüzün o zaman seçimi nasıl almışsa, bugün de CHP Bilecik belediye Başkan Adayı Semih Şahin’e, ‘Sen bu seçimi almışsın’ dedi.

İnce, Türkiye’de belediyelerin Cumhuriyet ile birlikte kurulmadığını kaydederek, ”Osmanlıda da belediyeler vardı. 1850’li yıllardan bu yana bu topraklarda belediye var. 1930’dan itibaren de belediye seçimi yapıyoruz. Rahmetli İsmet Paşa, Menderes, Özal, Demirel, Ecevit belediye seçimlerini yaptı. Ama yenildi ama yendi. Yaşadılar bunları. Hiç kimse bu seçim var olma yok olma seçimi demedi. İlk kez Erdoğan ve Bahçeli meydana gelip ”Bu bir beka seçimidir.” dedi. Siz bir İngiliz, bir Fransız, bir Alman olsanız ve bu ülkede yatırım yapmak isteseniz televizyonu açıyorsunuz ve beka sorunu olduğunu duyuyorsunuz bir yabancı olarak Türkiye’ye yatırım yapmak ister misiniz? Yapmazsınız korkarsınız. Yani 3 tane oy fazla oy almak için memleketin beka problemi var demek, bu memlekete kötülük yapmak demektir. Diyelim ki memleketin beka problemi var Türkiye’nin gelecek problemi var. Bu ülkeyi yöneten onu seçim meydanlarında konuşmaz. Muhalefet parti başkanlarını çağırır, genel kurmay başkanlarını çağırır,ülkenin yetkililerini çağırır onlarla kapalı kapılar ardından bunu konuşur. Memleketin başı belada der. Madem Türkiye’nin başı belada bu bela ile baş edecek ordumuz yok mu bizim? Ordumuz güçsüz mü? Görevini yapamıyor mu ? Eğer öyleyse söyle hepimiz askere gidelim. Hep beraber gidelim. İç işleri bakanı diyor ki; ‘Teröristleri temizledik. 750 terörist kaldı.’ diyor. Madem temizlediniz, 750 kişi Türkiye’nin beka sorunu olamaz.Hallederiz bir o işi. Yani ortada bir beka sorunu yok.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasında dedim ki; ‘Erdoğan kazanırsa kuyruklar olacak, döviz yükselecek’ dediklerimin hepsi oldu mu?

Tank fabrikasını özelleştiriyor, domatesi devletleştiriyor. Soğana muhtaç bir Türkiye, soğan depolarını basan bir Türkiye, 1,5 liradan aldıkları doları 7.5 liraya çıkarıp, 5,5 liraya düşürünce bayram yapan bir Türkiye! Yazık günah !
İçerisinde Ziraat Bankası, Halk Bankası, THY, Çaykur, Botaş, Borsa İstanbul’un bulunduğu Varlık fonunun satışa çıkarılmasını eleştiren İnce, seçimden sonra Varlık fonu ile birlikte hepsinin satışa çıkarılacağını iddia etti.

Bizim için bağımsızlığımız simgesi olan iki önemli değer var. Biri bayrak, biri ezandır.

8 Mart’ta İstanbul’da kadınlar tarafından gerçekleştirilen yürüyüşte ‘Ezanı ıslıkladılar’ tartışmasına ilişkin olarak konuşan İnce, ”Polis önlerini kesiyor, polisle bir arbede yaşanıyor. Polisi ıslıklıyorlar.O arada ezan okunuyor. Ezanı duymuyor onlar.Kimse duymuyor. ıslık devam ediyor. Ben ülkede Türklere, Kürtlere, Alevilere, Sünnilere, Şafilere, başı açıklara, başı kapalılara 82 milyona kefilim. Benim ülkemde kimse ezana saygısızlık yapmaz. Bizim için bağımsızlığımız simgesi olan iki önemli değer var. Biri bayrak, biri ezandır. İkisi de bağımsızlığımızın simgesidir.Eğer 3-5 zibidi çıkar saygısızlık yaparsa, onun alnını karışlar, anasından doğduğuna pişman ederiz.”dedi.

İnce, konuşmasının sonlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi ve 3600 ek gösterge sözünü hatırlatarak, sözünü tutmasını istedi.

Konuşmanın ardından, Muharrem İnce, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İYİ Parti parti teşkilatı yöneticileri, belediye başkan adayları ile birlikte seçim koordinasyon merkezinin açılış kurdelesini kesti.

Programın ardından Muharrem İnce, Bozüyük’teki konuşması için yola çıktı.
a

 

 

https://www.facebook.com/muharrem.ince77/videos/323087475060052/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.