Bozüyük Belediyesi tarafından Muharrem ayı nedeniyle yapılan aşure dağıtımına katılan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Muharrem Ayı’nın hayırlar getirmesi temennisinde bulundu
Kardeşlik ve bereket ayı olan Muharrem ayı nedeniyle Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kapalı pazaryerinde pazarcı esnafı ile vatandaşlara yapılan 3 bin kişilik aşure ikramı yoğun ilgi gördü. Aşure ikramına katılan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI vatandaşlara aşure ikram ederek Muharrem aylarını kutladı. Başkan BAKICI Muharrem ayının bolluk, bereket ve kardeşlik ayı olduğunu belirterek “Muharrem Ayı, İslam alemi açısından çok önemli bir ay. Bizde Muharrem Ayı etkinlikleri kapsamında geçen yıl olduğu gibi bu yılda aşure dağıtımı yaparak halkımızla birlikte oluyor, muharrem ayının simgesi olan aşurelerimizi halkımızla paylaşıyoruz. Ben bu vesile ile Hicri yılın ilk ayı olan Muharrem ayının bütün İslam alemine ve Bozüyük halkına hayırlar getirmesini dilerim” dedi.
Aşure ikramının ardından pazaryerini de gezen Başkan BAKICI ve beraberindekiler esnafla ve vatandaşlarla görüşerek Muharrem Ayı’nın hayırlar getirmesi temennisinde bulundu ve esnaflara hayırlı işler diledi.