DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

MİNİK SPORCULARA SPOR MALZEMELERİ TÖRENLE TESLİM EDİLDİ

Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından çeşitli branşlarda eğitim alan öğrenciler için temin edilen spor malzemeleri düzenlenen törenle teslim edildi.

Bozüyük Belediyesi kapalı spor salonunda düzenlenen törene Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol DÜBEK, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin TOSPATLI, sporcu öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Adeta bir şölene dönüşen törende minik sporcular   hünerlerini sergileme fırsatı bulurken çeşitli branşlarda yapılan mini gösteriler, öğrencilerin sergiledikleri başarılı performanslar büyük beğeni topladı. Tören boyunca minik sporcularla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Fatih BAKICI’da onlarla birlikte tenis ve basketbol oynadı. Programda kısa bir konuşma yapan Başkan BAKICI 2014 yılında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen 154 adet kursta yaklaşık 2500 kişinin çeşitli branşlarda eğitim aldığını belirterek göreve geldikleri ilk günden itibaren “en güzel yatırım insana yapılan yatırımdır” düşüncesiyle hareket ettiklerini söyledi. Çocukların evlerde çoğunlukla telefon, tablet, bilgisayar gibi internet ortamında vakit geçirdiklerine değinen başkan BAKICI “işte onları bu  kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için farklı kurslar açmak istedik. Kentte sadece futbol ve basketbol yok. Bunların yanında tekvando, karate ve birçok branş var. Biz onların yanında olmak ve Türkiye çapında öğrenciler yetiştirelim istiyoruz. Çocuklarımızın başarısı, bizler için mutluluk kaynağı oluyor. Destek bizden, başarı da onlardan gelsin istiyoruz” diyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ eğitime destekleri için Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ederek “ Okullarımızın bizim başaramadığımız bütün ihtiyaçlarını karşılayan bir belediye başkanımız var. Öğretmenler odamızdan, sınıflarımızın temizliğinden, bahçe asfaltına, basket potamızdan sentetik sahamıza kadar. O zaman öğrencilerimize şu düşüyor, biz bundan sonra daha başarılı olacağız, olmak zorundayız. Eğitimi her yönden kaliteli ve üst seviyeye çıkarıyoruz” dedi.

Programda yurt içinde ve yurt dışında yapılan çeşitli müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilerek spor malzemeleri teslim edildi.

Spor Malzemesi Teslimi 2 Spor Malzemesi Teslimi 4 Spor Malzemesi Teslimi 8 Spor Malzemesi Teslimi 13 Spor Malzemesi Teslimi 16

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.