DOLAR
32,5999
EURO
34,8349
ALTIN
2.491,69
BIST
9.517,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE 4 TAEKWONDOCU İLE KATILIYORUZ

MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE 4 TAEKWONDOCU İLE KATILIYORUZ

Dünya, Avrupa ve Uluslar arası şampiyonalarında ülkemizi temsilen Milli Takıma seçilecek olan Yıldız Taekwondocuların seçileceği şampiyona 6-8 Temmuz 2017 tarihlerinde Antalya’da yapılacak.

Yıldızlar Taekwondo milli takımını oluşturmak için yapılacak olan şampiyonaya, Osmaneli’yi temsilen 1308 Osmaneli Belediyespor’dan 4 Taekwondo sporcusu katılacak.

51 Kg.da Zehra Arı, 47 Kg.da Hilal Tuğba Tetik, 41 Kg.da Tuana Ravza Ceyhan ve 37 Kg.da Betül Gültekin 6-8 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan şampiyonada Milli takıma seçilebilmek için ter dökecekler.

Uzun süredir çalışmalarına aralıksız devam eden sporcuların hocası Mesur Düş, “Antalya’da yapılacak olan şampiyonaya katılmaya hak kazanmış olan 4 sporcumuz ile müsabakalara çıkacağız. Disiplinli bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalarımızın semeresini İnşallah alacağız. Milli takımımızda Osmanelili sporcularımız, ülkemizi temsil edeceklerdir” dedi.

1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Kaba’da yaptığı açıklamada, “1308 Osmaneli Belediyespor olarak bizler Taekwondocu kızlarımıza sonsuz güven duyuyoruz. Çünkü onlar daha önce çıkmış oldukları müsabakalarda bizleri mahcup etmediler. Hem kulüp olarak, hem Osmaneli Belediyesi olarak, hem de bütün Osmaneli halkı olarak onlara maddi manevi her türlü desteği veriyoruz, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Dualarımız onlarla birlikte olsun” dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada, “Sporda alt yapıya büyük önem verdiklerini ve 17 branşta faaliyet gösteren kulübümüzün, “Ahlaki değerlere sahip, üst liglere ve milli takımlara sporcu yetiştirme” hedefi içinde spora desteklerimiz devam ediyor, taekwondo branşında Türkiye, Avrupa ve Dünya çapında başarılarımızın bu şampiyonada yaşanması dileklerimle, hocalarımıza ve sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.