DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
ALTIN
2.300,06
BIST
8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

MİLLETVEKİLİ ELDEMİR BOZÜYÜK’TE PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

BİLECİK AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ELDEMİR BOZÜYÜK’TE PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR Bozüyük’te AK Parti İlçe Teşkilatı binasında yapılan bayramlaşma programına katılarak partililerle bayramlaştı.

Bozüyük AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR, 22,23 ve 24. Dönem AK Parti Milletvekili Dr. Fahrettin POYRAZ, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, AK Parti İl Başkanı Fikret KARABIYIK, İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ve partililer katıldı. Programda ilk olarak konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN “ Bayramlar milletçe birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz özel günler. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Biz bir ve beraber oldukça dıştan gelen tehlikelerin bu millete hiçbir şey yapamayacağını herkes görmeli. Biz AK partiye gönül verdik. Ülkemizi kast edenlere karşı öncelikle parti içerisinde olmak üzere birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz” dedi.

İlçe Başkanı ÇETİN’in ardından söz alan Belediye Başkanı Fatih BAKICI katılanların bayramını kutlayarak “Bir Ramazan Bayramında daha tüm sevdiklerimizle buluşmak nasip oldu. Bayramlar insanlarla hasbıhal etmeye ve sohbet etmeye bir vesile oluyor. Ramazanda biz vatandaşlarımızla birlikte aynı iftarlarda buluştuk. Teşkilatımız ve birçok büyüğümüzle hasbıhal ettik. Maneviyat büyüsünü en üst seviyede yaşayarak vatandaşlarımızla sohbet ettik. Biz eksikleri tamamlayan bir belediyeyiz. Nasip olursa bayramdan sonra Cuma günü de Cuma namazından sonra kapalı pazarımızın temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Pazar günü de kanal boyundaki eskiden toprak saha olan ve sentetik sahaya dönüştürdüğümüz sentetik sahanın açılışını gerçekleştireceğiz. Birlik ve beraberliğimiz her zaman daim olsun” dedi. Başkan BAKICI’nın ardından söz alan 22,23 ve 24. Dönem AK Parti Milletvekili Dr. Fahrettin POYRAZ’da programa katılanların bayramlarını kutlayarak hayırlı bayramlar diledi.

Bayramlaşma programında son olarak konuşan AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR ise “Allah hepimize bu bayramı hayırlara vesile etsin” diyerek başladığı konuşmasında “Başbakanımızın, Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanımızın bayram kutlamalarını tüm teşkilatımıza ve tüm dinleyicilerimize üzerimizdeki selamı ile birlikte iletmek istiyorum. Bugün burada huzur içinde bir bayram yapmaya çalışıyoruz. Bu fırsatı veren Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Sınır ötesinde bu ülkenin birliği, beraberliği ve güvenliği için nöbet tutan tüm görevlilere Cenab-ı Allah’tan gayret kuvvet diliyoruz, Şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.