DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bilecik’te Halka Seslendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bilecik’in Söğüt ilçesinde halka seslendi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mahalli İdareler Genel Seçiminin ardından teşekkür ziyaretleri kapsamında ilk olarak Bilecik’in Söğüt ilçesini ziyaret etti.

Ankara’dan Söğüt’e hareket eden Bahçeli’yi Söğüt ilçe teşkilatı karşıladı. Bahçeli Ertuğrul Gazi Türbesini ziyaret edip Ertuğrul Gazinin manevi huzurunda dua ederek ‘Saygı Nöbeti’ değişimini izledi. Buradan Söğüt Belediyesine geçen MHP Genel Başkanı Bahçeli, daha sonra halka seslendi.

Bahçeli, 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakına oy veren, belediye başkan adaylarını destekleyen Söğütlü, Vezirhanlı ve Yenipazarlı vatandaşlara teşekkür ederek, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak ve Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden’i tebrik etti.

Seçim sürecinde sahada aktif şekilde çalışan parti teşkilatlarını da takdir eden Genel Başkan Bahçeli, Söğüt’e verilen sözlerin yerine getirileceğini vurguladı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda 1 Büyükşehir, 10 İl, 132 ilçe ve 89 belde olmak üzere toplam 233 belediye başkanlığı yönetiminin milletin desteği ile MHP’ye geçtiğini kaydeden Bahçeli, Cumhur İttifakının ülke genelinde müstesna bir başarıya ulaştığı söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye’nin huzur anahtarıdır

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türk Milletinin takdir ve tasdiki ile yönetim hayatına girdiğini ve ülkenin Cumhuriyet dönemindeki 3. evresine geçtiğini anlatan Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Türkiye’nin huzur anahtarı, istikrar adası ve güvenlik zırhı olduğunu ifade etti.

Yeni sistemde belirsizliklere, istikrarsızlıklara, çift başlılığa yer olmadığının altını çizen Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini hedef alarak değişmesini, yeni bir referanduma eski sisteme dönülmesini isteyenlerin samimi, iyi niyetli ve dürüst olmadıklarını dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini tartışmak isteyen Kılıçdaroğlu’nun surda gedik açmaya çalıştığını kaydederek, Türkiye’nin sistem tartışmalarını sonlandırdığını bu sayfanın uzlaşma ile kapandığını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye’nin Ümididir

Yeni hükümet sistemine yönelik yıpratma taktiklerinin beyhude bir geyret olduğunu anlatan Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin güçlenmesi maksadıyla, aksayan taraflarının tespit edilmesi halinde, bu aksaklıkların düzeltilme ihtiyacı doğduğunda gereğinin yapılacağını bildirerek, yapıcı tekliflere, samimi düşünce ve değerlendirmelere duyarsız kalmanın sorumluluk ruhuyla bağdaşmayacağını söyledi.

Bahçeli, milletin ‘Evet’ dediği bir yönetimin sistemini karalamanın hatta günahkar göstermenin bizzat millete hakaret ve hıyanet olduğunun altını çizerek, gelinen noktada devlet çarkının emniyet ile döndüğünü, Türkiye’nin boğuştuğu sorunları aşacak güçte olduğunu, iç ve dış odakların ülkemize yönelik kumpaslarının tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi bir kez daha püskürtüleceğini söyledi.

Bahçeli konuşmasına şöyle devam etti:

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye’nin ümididir. Kuruluş ve kurtuluş ruhuna tamamiyle uygundur. Tehditler artık işlemeyecektir. Tehlikeler mutlaka bertaraf edilecektir. Bir ve beraber olursak hiç bir karanlık ve kötü emel sahibi şirret emellerinde muvaffak olmayacaktır. Yüreklerimiz toplu olursa zalimler imanla yükselen surumuzu aşamazlar. El birliği yaparsak, güç birliği ile hareket edersek, Türkiye’nin önünde hiç bir hain duramaz.

Parti yönetimindeki belediyelerde görevli belediye başkanlarının millete hizmet için geceyi gündüze katacaklarını ifade eden Bahçeli, bu irade ve inanmışlıkla Söğüt’te, Vezirhan’da ve Yenipazar’da sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini kendilerine bağlanan ümitleri heba etmeyeceklerini sözlerine ekledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.