DOLAR
32,5433
EURO
34,9184
ALTIN
2.430,06
BIST
9.709,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

MHP Genel Başkanı Bahçeli; Başbakan Davutoğlu Cumhurbaşkanının gölgesinde ne dediğini bilmeden dolaşıp durmaktadır.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ, 21 Mayıs Perşembe günü, bugün Bilecik’te düzenlenen mitinge katıldı.

Saat 11:00 de Bozüyük İlçesinde seçim bürosunu ziyaret eden Devlet Bahçeli, burada yaptığı konuşmada; “Bozüyük MHP’nin kalesi olmuş bir ilçemizdir. 7 Haziran seçimlerinde de bu kale düşmeyecektir. Allah’ın izni ile Bozüyük’lü hemşehrilerimiz 20 gün sonraki bu önemli seçimde kalenin burçlarına üç hilalli bayrağımızı dikeceklerdir.”dedi.

Saat 12:00 de Bilecik miting alanına giren Devlet Bahçeli’yi yaklaşık 6 bin kişilik coşkulu bir kalabalık karşıladı. Devletin başına Devlet gelecek sloganlarıyla karşılanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bilecik bizlere ata yadigarıdır. Kuruluşun ve kurtuluşun beşiği olmakla şereflenen Bilecik’te olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ne yazık ki bu ata yadigarı topraklar AKP hükümetleri döneminde gerektiği ilgiyi görememiş, hak ettiği hizmetleri alamamıştır. 13 yıldan bu yana bir devlet hastanesini yapmayı başaramayanlar, Bilecik Yenişehir yoluna başlayamamışlardır. Orta Sakarya Vadisinde yoğun kış şartları nedeni ile mağdur olan çiftçilerimizin yüzüne bakan olmamıştır. Sayın Başbakan Bilecik’e gelmiştir. Hangi derdinize deva olmuştur. Bilecik’te işsizlik almış başını gitmektedir. 13 yıldan beri Bilecik’e bir tek bırakın fabrikayı, atölye kurulamamıştır. Bilecikliler asgari ücrete mahkum edilmiş, hatta bunu bile bulamayanlar vardır. Başbakan Davutoğlu Cumhurbaşkanının gölgesinde ne dediğini bilmeden dolaşıp durmaktadır. Bilecik’ten soruyorum sen nesin, sen kimsin Sayın Davutoğlu” diyerek konuşmasını bitiren Genel Başkan Devlet Bahçeli, Kütahya mitingi için Bilecik’ten ayrıldı.

DSC_0740 DSC_0743 DSC_0701 DSC_0720 DSC_0725 DSC_0726 DSC_0744

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.