DOLAR
32,5882
EURO
34,7936
ALTIN
2.508,04
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

MHP Bilecik Teşkilatı belli oldu.

Bilecik  MHP   İl ve Merkez İlçe teşkilatlarının görevden alınmaları üzerine yerlerine yeni atanan isimler MHP Genel Merkezinin almış olduğu karar ile görevlerini devraldı.

Bilecik MHP İl başkanlığında gerçekleştirilen basın açıklamasında yeni MHP İl Başkanı Mehmet Karuk ; “Yarım asırlık geçmişi olan Milliyetçi Hareket Partisinin Bilecik İlinde bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan bir önceki il başkanımız Sayın Ahmet Gürses’e merkez ilçe başkanımız Mustafa Aydemir’e başta olmak üzere bugüne kadar görev yapan il başkanlar ilçe başkanlarımıza belediye başkanlarımıza belediye meclis üyelerimize il genel meclisi üyelerimize ve her kademede görev alan ülküdaşlarımıza teşekkür eder bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.

Değerli basın mensupları bu görev Genel başkanlığımız tarafından kurucu il başkanı olarak tarafıma ve merkez ilçe başkanı olarak Sayın Mustafa Boyraz’a verildiğinde her ülkücünün göstereceği hassasiyet gibi ayni hassasiyet ile bizde bu görevi kabul ettik bu görevi kabul etmemizin ana sebebi ayrıştırmak değil birleşerek iktidara yürümektir. “dedi.

 

Merkez İlçe Başkanlığına atanan  Mustafa Boyraz ise; “Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe yöneticileri hepiniz hoş geldiniz Konuşmama başlamadan önce daha önceki dönemlerde görev yapmış il ve merkez ilçe başkanlarına değerli yöneticilerine emeklerinden ötürü teşekkür ederim Ülkemizin bu zor döneminde sayın genel başkanımızın da takdiri ile bu kutsal vazifeyi yapma görevi bizlere verilmiştir. Üzerimize düşen bu görevi Allah’ın izni ile başarıyla yerine getireceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın Değerli dava arkadaşlarım, Bu dava bize Başbuğumuz Alparslan Türkeş’ten mirastır. Bizler bu görevi yaparken asla şahsi hırslarımızla hareket etmeyeceğiz. Hizmetimiz buradaki bütün ayrışmayı, ötekileştirmeleri engellemek amacı ile partiye hizmeti geçmiş bütün dava arkadaşlarımızı kucaklamak küslük ve dargınlıkları bitirmektir. Değerli dava arkadaşlarım, Şu hususunda bilinmesini isteriz ki kurultay çalışmalarını hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz bu çalışmalar partimize fayda sağlamamaktadır. Bizler partimize zarar verecek her türlü çalışmanın karşısında olacağız. İnşallah bu kutlu yolda rabbim yolumuzu, bahtımızı, ufkumuzu, alnımızı açık eder. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

İL YÖNETİM KURUNDA YER ALAN İSİMLER ŞU ŞEKİLDE;

Başkan: Mehmet Karuk

Üyeler:Mehmet Ali Keskin

Fevzi Duman

Mehmet Fazlı Güner

Hatice Dündar

Orhan Kutlu

Yılmaz Çevik

Hasan Çeşme

M.Emin Ayvaz

Ender Bektaş

S.Burak Güner

Çağatay Çevik

İsmail Arabacı

Hasan Arabacı

Halil İbrahim Kadak

Oğuzhan Ayvaz

Yavuzer Ulaş

Mehmet Akduman

Ferdi Uçmaz

Feride Demir

İLÇE YÖNETİM KURUNDA YER ALAN İSİMLER ŞU ŞEKİLDE;

Başkan: Mustafa Boyraz

Üyeler: Talha Özkan

Osman Altun Kaynak

Muhammed Fatih Yaşar

Hüseyin Cengiz

Yaşar Akarsu

Yavuz Güzel

Süleyman Can Orhan

Cuma Çevik

Halil Karabacak

Sedat Eren

Mustafa Saraç

Mesut Çakır

Güldemet Önbaş

Nihal Karabacak

Gökçen Gezer

Mehmet Güngör

Selçuk Ünlü

Hüsamettin Kılıç

Eren Altuğ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.