DOLAR
32,5214
EURO
34,7856
ALTIN
2.420,98
BIST
9.711,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

MHP Bilecik Milletvekili Adayı Yalçınkaya: Büyük, Güçlü ve Güvenli Türkiye

MHP Bilecik Milletvekili Adayı Yalçınkaya: Büyük, Güçlü ve Güvenli Türkiye

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 24 Haziran genel seçimlerinde Türkiye genelinde belirlediği ilk Milletvekili Adayı, İbrahim Sertan Yalçınkaya Belekoma Haber’e konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Bilecik’e olan özel ilgisinden dolayı Türkiye genelinde belirlediği ilk 1. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Sertan Yalçınkaya, 1980 Osmaneli doğumlu olduğunu ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Bilecik Merkez’de tamamladığını, sonrasında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun olduğunu kaydederek, ‘’Evli ve 1 çocuk babasıyım. Özel sektörde uzun yıllar profesyonel yöneticilik yaptım. Daha sonra ticaretle uğraştım. Bilecik merkezde ikamet ediyorum. Bilecik çevresi, ilçeler de dahil olmak üzere mesleğim gereği, görevim icabı gezme imkanı buldum ve de bu süreçte Bilecik’in sorunlarını sıkıntılarını çok iyi bir şekilde analiz ettim. Şu anda ülkemizin içinde bulunduğu kaos ve kumpas ortamları dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partimizden aday adayı olduk. Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle 1. Sıra milletvekili adayı oldum. Milliyetçi duygularla, milliyetçi ruhla aday olma düşüncesinde bulunduk. Neticesinde bu günlere geldik. İnşallah Allah muvaffak ederse, seçilirsek Bilecik’imize hak ettiği değeri ve önemi vererek, her zaman kapılarımız sonuna kadar açık olarak, halkla iç içe olarak, bir siyasetçi portföyü ile Bilecik’imize hizmet etmek için yola çıktık. İnşallah Allah’ın izniyle seçmenlerimizin desteği ile başarılı olmayı umuyoruz.’’dedi.

Yalçınkaya, seçim çalışmaları kapsamında ne gibi çalışmalar yapıyorsunuz sorumuz üzerine, İlçeleri bir program dahilinde, her gün bir ilçeyi ziyaret edip, seçmenlere ulaşmaya çalıştıklarını belirterek, ‘’Aktif dinamik bir kadromuz var. Ülkü Ocaklarımız var. Genç arkadaşlarımızla birlikte hep beraber bir ekip olarak, teşkilatın tamamını kucaklayarak çok güzel bir seçim çalışması yapıyoruz. Ve de iddialıyız bu konuda. Güzel bir seçim çalışması geçiyor. Geçmiş yıllarda partimizde çok olmayan ve şu anda da halen birçok parti de gözlemleyemediğimiz bir çalışma atmosferinde çok güzel bir süreç yaşıyoruz. İnşallah bunların karşılığını alacağımızı düşünüyoruz. Seçim sonucunda seçmenlerimizin de desteğiyle. Çok ilgililer, alakalılar, sağolsunlar onların da desteğiyle inşallah güzel şeyler olacağını düşünüyorum. Bilecik için vatan, millet için hayırlısı olsun. Biz vatan sevdalısıyız. Bilecik sevdalısıyız. Rabbim nasip ederse inşallah onların da milletvekili olacağız ve Ankara da onları temsil edeceğiz. Kapımızda sonuna kadar açık olacak. İnşallah bunu da onlara yaşatacağız.’’diye konuştu.

Bilecik halkına mesajınız nedir?

Ülkemizin geldiği durumu göz önüne aldığında, mantıklı olarak düşündüklerinde, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, vatanın bölünmez bütünlüğünü, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu düşüncesini göz önüne alarak, ülkemizde belirli gruplara bu ülkenin yönetiminin teslim edilemeyeceğini sadece 1-2 milyonu temsil eden gruplarla bu ülkenin yönetilemeyeceğini, bu ülkenin 81 milyon nüfusunun olduğunu ve buna kimsenin taviz vermeyeceğini, bizim gibi iradeli insanların da seçim sürecinde çalışarak mücadele edere, seçilerek, milletimiz temsil ederek, bunlara taviz vermeyeceğini söylemek istiyoruz. İnşallah onlar da bunların farkındadır, görüyordur, görmeleri için biz elimizden geleni yapıyoruz. Artı olarak dış mihrakların saldırıları var. İçimizde terör belasının kökünün kurutulması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. İnşallah büyük, güçlü ve güvenli Türkiye için elimizden geleni, canla başla mücadele ederek yapacağız. Halkımızın takdirlerine sunuyor ve desteklerini bekliyoruz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.