DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

MHP Bilecik Milletvekili aday adayı Ahmet İşlek

1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimde Milliyetçi Hareket Partisi’den Bilecik Milletvekili aday adayı olan Ahmet İşlek, MHP İl Başkanlığı’nda bir basın açıklaması düzenledi.

MHP Bilecik Milletvekili aday adayı Ahmet İşlek Parti Binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

”Türk milletinin yüreğinin yandığı, hanelerimize kor ateşlerin düştüğü, anaların gözyaşlarının oluk gibi aktığı, babaların evlat acısı, evlatların baba sızısı ile kavrulduğu, eşlerin eşsiz kaldığı bu günlerde;

Vatanı, milleti, bayrağı için canlarını ve bedenlerini göz kırpmadan kahpe kurşunların önünde siper eden aziz şehitlerimize yüce Mevla’dan rahmet, kahraman gazilerimize selamet, acılı ailelere sabrı celiller ve yüce Türk milletine baş sağlığı diliyorum.

Bugün ülkemizin ve milletimizin içinde bulunduğu durumu sizlere anlatmayacağım. Bazen susmanın çok laf etmekten daha etkili olduğuna inanıyorum. Millet olarak sözün bittiği yere geldiğimizin de farkındayım. Siz değerli hemşerilerimin, ülkemizin sosyal, siyasal ve ekonomik yönden geldiği durumu gayet iyi bildiğine inanıyorum. Sizler yani Türk milletinin bugün yaşananları hak etmediğini biliyorum. 21.yüzyılda muasır medeniyet seviyesine ulaşması gereken Türk milleti, yıllardır bizleri yönetenlerin basiretsizliği, beceriksizliği yüzünden her geçen gün daha da geriye gitmektedir. Bu geriye gidişin müsebbibi biz Türk milliyetçileri değildir. Bizler ülkemiz için canını, kanını hiç bir bedel ve şartsız ortaya koymuş, ülkemizin selameti için ateş çemberinden geçmiş Türk milliyetçileriyiz. İçinde bulunulan durumdan çıkmak için, Türk milliyetçilerine her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğuna inanmaktayım. İşte bu sebeplerden dolayı, Bilecik’te doğmuş, Bilecik’te okumuş, Bilecik’te çalışmış, Bilecik’te kazanmış, Bilecik’te harcamış, bugüne kadar Bilecik’te yaşamış, Allah ömür verdiği müddetçe Bilecik’te yaşamaya devam edecek bir evladınız, kardeşiniz, abiniz, hocanız olarak, taşın altına elimi koymaya, her şeyden aziz bildiğim vatanımın dirliği, mensubu olmaktan gurur duyduğum. Türk milletinin birliği için çalışmaya ve bunun için de gönül verdiğim Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.

Konuşulacak çok konunun, söylenecek çok sözün olduğunu biliyorum. Fakat gün polemiklerle vakit geçirme günü değildir. Terör her türlü kalleşliği ile milletimize saldırırken, diyorum ki; gün birlik günüdür, beraberlik günüdür, kardeşlik günüdür diyorum. Bin yıldır, Türk’üyle-Kürt’üyle, Alevi’siyle-Sünni’siyle kardeşçe yaşadığımız bu coğrafyada, bundan sonra da el ele, gönül gönüle verme ve birbirimize sevgiyle-saygıyla sarılma günüdür. Ayrıca, bugüne kadar hangi partiye oy vermiş olursa olsun, hangi siyasi partinin mensubu olursa olsun, iradesine saygı duyduğum bütün Bilecikli hemşerilerimi bizlerle birlikte olmaya davet ediyorum.

Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen bir fikrin mensubu olan Türk milliyetçilerine bütün hemşerilerimin inanmasını ve güvenmesini istirham ediyorum. Çünkü Türk milliyetçileri uğruna can vermeyi göze aldıkları vatanlarını hiç bir zaman satmamıştır, canından azizi bildiği milletini hiç bir zaman aldatmamıştır. O sebepledir ki, tüm hemşerilerime 01 Kasım 2015 pazar günü sandığa gittiklerinde bir dakika olsun düşünmelerini, vicdanlarının sesini dinlemelerini, kendilerini değil çocuklarını, torunlarını, kısacası gelecek nesilleri düşünmelerini ve namusları bildikleri oylarını ona göre vermelerini diliyorum.

01 Kasım 2015 Milletvekili genel seçimleri, milletimizin var olma veya yok olma seçimidir. Bu seçimlere hep birlikte el ele, gönül gönüle vererek hazırlanmalı, bu seçimlerden Türk milletinin bekası adına başarı ile çıkmaya mecburuz. Türk milliyetçiliği davasına gönül vermiş, ülkücü harekete kara sevda ile bağlanmış bütün dava arkadaşlarımı, çıktığımız bu zorlu, zorlu olduğu kadar da mukaddes yolculukta bizimle olmaya, bizimle yürümeye, bizimle koşmaya davet ediyorum. Şunun bilinmesini özellikle istirham ediyorum. Ben Ahmet İşlek olarak gönül verdiğim Milliyetçi Hareket Partisi mensubu tüm dava arkadaşlarım, yıllardır birlikte yaşamaktan onur duyduğum Bilecikli hemşerilerim adına bugün buradayım. Ben davama karşı görevimi, Bilecik’e karşı da borcumu ödemek için aday adayıyım. Ben kuru bir makam, ismimin önüne eklenecek bir sıfat için değil, kuruluşun ve kurtuluşun beşiği, atam Ertuğrul’un ocağı, şeyh Edebali’nin diyarı Bilecik’ime hizmet etmek için adayım.

Cumhuriyetimizin kurulduğu günden bu yana, ilimize hizmet etmiş bütün milletvekillerine teşekkürlerimi arz ediyorum. Vefat etmiş olanlara Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. 01 Kasım 2015 Seçimleri için aday olmuş bütün arkadaşlara da başarılar diliyorum.

Yüce Mevla’dan milletimiz ve şahsımız için hakkımızda hayırlı olacakları nasip etmesini, hayırsız olacakları da uzak eylemesini niyaz ediyorum. Aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize de selamet, yüce Türk milletine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

Ne mutlu Türk’üm diyene.”

Ahmet İşlek’in Özgeçmişi:

31.01.1956 tarihinde Bilecik Merkez Cumalı Köyünde dünyaya geldim.

İlköğrenimimi Cumalı köy İlkokulunda, Orta Öğrenimimi Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi orta

kısmında, Lise tahsilimi Bilecik Endüstri Meslek Lisesinde tamamladım. Yüksek Öğrenimimi

Eskişehir Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümünde, Lisans tamamlamamı Anadolu Üniversitesi

Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladım.

1980 yılında Bilecik Ticaret Meslek Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği ile

Devlet Hizmetine başladım. 5 yıllık öğretmenlik hayatımdan sonra Bilecik Eğitim Araçları

Başkanlığında 3 yıl, bilahare Bilecik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanarak bu görevde

22 yıl görev yaptım. 2010 yılında bu görevde iken emekli oldum.

2009-2012 yılları arasında Bilecik Türk Ocakları Şube Başkanlığı, Bilecik Şeyh Edebalı

Kültür Derneği kurucu üyeliği ve yönetim kurulu üyeliğinde bulundum. Bilecik Tüketici

Hakları Derneği kurucu başkanlığı ve Türk-Eğitim Sen Bilecik Şube kurucu yönetim kurulu

üyeliği görevlerinde bulundum.

Lise yıllarımda tanıştığım Ülkücü Hareket ile Devlet memurluğu görevlerim sırasında

da bağımı koparmadım. 2010 yılında Devlet Memurluğu görevimden emekli olduktan

sonra ki ilk işim Türk Milliyetçilerinin tek adresi olan MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’nin

Bilecik Merkez ilçe teşkilatına üyelik kaydımı yaptırdım. 15 Şubat 2015 tarihinde yapılan İl

Kongresinde yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Kongre tarihinden bu yana MHP Bilecik İl

Sekreterliği görevini yürüttüm.

Evli ve 2 çocuk babasıyım.

DSC_0008 DSC_0015 DSC_0032

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.