DOLAR
32,6078
EURO
34,8089
ALTIN
2.494,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI İÇİN EK HİZMET BİNASI

MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI İÇİN EK HİZMET BİNASI

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nde bakım ve temizlik çalışmalarında faaliyet gösteren işçiler için ek bina yapıldı.

Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmetin sunulması için birbirinden yeni uygulamalara imza atan Bilecik Belediyesi, şehir mezarlığı girişinde hizmete sunduğu Mezarlıklar Müdürlüğü Ek Binası’nda daha kaliteli ve sağlıklı bir hizmet verecek.

Çalışma hakkında bilgi veren Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Cengiz Toklucu, mezarlık ve buna benzer alanlarda çalışan işçilerin daha güzel ortamlarda hizmet vermesi için güzel bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

”Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü olarak, belediye binamızdaki yerimizden ayrı olarak, mezarlıklar içinde yeni bir ek binayı çalışanlarımızın hizmetine sunduk. Mezarlıklarda çalışan personelimiz, daha önceleri mezarlıklar içinde oluşturulan yapıda hizmet veriyordu. Ancak burası Eskişehir Kültür Varlıkları Bölge Kurulu tarafından kaldırıldı. Biz de Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü olarak, kendi personelimiz ve imkanlarımızı kullanarak, ayrı bir masraf yapmadan böyle bir ek hizmet binası oluşturduk. Personelimiz burada daha rahat ve daha kaliteli bir ortamı elde etmiş oldu. Çalışanlarımız, öğle aralarında burada dinlenip, buraya malzemelerini depolayabilecekler. Aynı şekilde burada, vatandaşlarımıza da daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde hizmet etme imkanı bulacağız. Binamız, ihtiyaç olunan tüm bölüm ve bu ilişkin malzemeyle oluşturuldu. Bu ek bina, aynı zamanda mezarlıklarımızda yakınlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini sunabileceği bir nokta olacak.” dedi.

SOĞUKSU MEZARLIĞI YENİ ÇALIŞMA VE DÜZENLEMELERLE DAHA GÜZEL OLDU

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Cengiz Toklucu, konuşmasında ayrıca, Bilecik Belediyesi Soğuksu Mezarlığı’nın da yeni çalışma ve düzenlemelerle daha güzel olduğunu kaydetti. Mezarlıklardaki gerekli temizliklerin yanısıra yeni parke taşı döşeme çalışmalarıyla daha ulaşılabilir olduğunu sözlerine ekleyen Toklucu, ”Tüm mezarlıklarımızda olduğu gibi Soğuksu Mezarlığımız da gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile mezarlığımız güzel bir hal aldı. Mezarlığımızda gerekli temizlik çalışmalarının yanısıra parkelerle yeni yollar yaparak, vatandaşlarımızın mezarlık içinde daha rahat yürüyebilmelerini sağladık. Mezarlıklar arasında da yeni yollar yaparak, bu noktadaki ulaşımı kolay hale getirdik” ifadelerini kullandı.

DSC_5625_resized DSC_5596_resized DSC_5616_resized

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.