DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
18°C
Bilecik
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C

Mersin İdmanyurdu Tam Gaz

Mersin İdmanyurdu Tam Gaz

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, 9 haftadır mağlup olmayıp, son 4 haftada kalesini gole kapatarak zirve mücadelesindeki iddiasını artırarak devam ettiriyor.

Bu sezona geçen yıl veda ettiği Spor Toto Süper Lig’e yeniden dönme hedefiyle başlayan kırmızı-lacivertli ekip, ligin ilk haftalarında inişli çıkışlı grafik çizdi.

Teknik direktör Hakan Kutlu yönetimindeki Mersin İdmanyurdu, 13. haftada sahasında 1461 Trabzon’a 1-0 mağlup oldu. Bazıları için kötüye gidişin başlangıcı olarak görülen bu yenilgi, Mersin ekibi için aslında bir dönüm noktası oldu.

Bir sonraki hafta Balıkesirspor ile deplasmanda berabere kalan kırmızı-lacivertliler, 15. haftada yıllarca unutulmayacak bir mücadeleye sahne olan maçta Samsunspor’u 5-4 yendi. Bu maçtan sonra oynanan 7 karşılaşmanın 4’ü kazanan Mersin İdmanyurdu, 3 maçta da berabere kaldı.

Ligde oynadığı son 9 maçta mağlubiyet almayan Mersin ekibi, son 4 maçta da kalesinde hiç gol görmedi. Hafta sonu mevcut başkan Ali Kahramanlı’nın güven tazelediği olağanüstü kongreyi geride bırakın Mersin İdmanyurdu, yenilenen yönetim kuruluyla yeni bir sayfa açtı.

Başkan Ali Kahramanlı, yönetim olarak yeni bir döneme girdiklerini belirterek, yönetim kurulunun Mersin için çok iyi şeyler yapacağını söyledi.

Sıkıntılı günleri geride bıraktıklarını, artık takımı ve taraftarı güzelliklerin beklediğini anlatan Kahramanlı, “Yeni oluşturulan yönetim kurulumuzla Mersin İdmanyurdu’nu yeniden Süper Lig’e çıkaracağımıza inanıyoruz. Çok güzel bir ortam ve zamanda yönetim oluşturduk. Bize güvenen arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanlı, yeni dönemde altyapıdan kurumsallaşmaya, sosyal projelerden tesisleşmeye kadar önemli adımları atacaklarını ifade etti.

Futbolcuların ve teknik heyetin de çok özverili davrandığını, sıkıntılı günlerde sabrettiklerini dile getiren Kahramanlı, bu sabrın getirisini almaya başladıklarını kaydetti.

Oyuncuların Manisaspor maçında adeta yüreklerini ortaya koyduklarını vurgulayan Kahramanlı, “Girdiğimiz pozisyonları değerlendirseydik sonuç daha da farklı olurdu ama yine de kazandığımız için mutluyuz. Mersin’in yeri Süper Lig’dir. Herkes bizi izlemeye devam etsin. Taraftarımız, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla güzel bir birliktelik kurduk. Artık yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz” diye konuştu.

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.