DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

MEMUR-SEN ‘den Üyelerine Umre Hizmeti

MEMUR-SEN ‘den Üyelerine Umre Hizmeti
Memur-Sen Bilecik Temsilcisi Ahmet SELÖZ “Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Memur-Sen sendikacılığa yeni bir anlam kazandırdı. Sadece ücret sendikacılığı gibi bir anlayışın içinde olmadık ,her alanda üyelerine hizmet sunmanın bir görev olduğu bilinciyle çalıştık.Bu anlamda da çeşitli organizasyonlara imza attık.” İfadelerini kullandı.

“Her zaman üyelerimizin taleplerine göre hareket ediyoruz , bu taleplerden biri olan umre ili ilgili olarakta bir çalışma yaptık. Memur-Sen ailesi büyük bir aile onların memnuniyeti bizim için önemli . Arzın kalbine yolculuk olan Umre organizasyonumuz ara tatil döneminde olacak.Memur-Sen üye ve yakınlarının uygun fiyatlara kutsal topraklara gitmesi için umre ziyaretleri düzenledik. 970 dolar dan başlayan fiyatlarla alanında tecrübeli ve öncü firma İkra Tur ile yapacağımız Umre Programımız 4 gece Medine 9 gece Mekke olmak üzere toplam 13 gece 14 günlük , 2-3-4 kişilik odalarda kalınacak ve uçaklarımız Eskişehir’den kalkacak .Varsa çocukları çocuklar içinde uygun tarifeler var.Ayrıntılı bilgi ve kayıt için üyelerimizi sendikamıza bekliyoruz.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.