DOLAR
32,5244
EURO
34,8507
ALTIN
2.485,62
BIST
9.553,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

MECLİS’TE BİLECİK RÜZGÂRI

MECLİS’TE BİLECİK RÜZGÂRI
Ankara’ya giderek CHP Grup toplantısına katılan CHP Bilecik Kadın Kolları üyesi kadınlar, Meclis’te Bilecik rüzgârı estirdi

Bilecik’ten üç otobüs ile Ankara’ya giden CHP Kadın Kolları üyeleri, Meclis’te CHP Grup toplantısına katıldı, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.
Bilecik Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil’in organizasyonu ile Bilecik Merkez, Gölpazarı, Yenipazar ve Söğüt ilçelerinden bir araya gelerek Ankara’ya giden CHP’li kadınları Meclis Dikmen kapısında ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve eşi Aysel Tüzün karşıladı. Meclis’te önce TBMM lokantasında yemekte buluşan CHP’li kadınlar daha sonra CHP Grup toplantısına katıldı.
Grup toplantısını yöneten Grup Başkanvekili Levent Gök tarafından CHP Milletvekillerine takdim edilen kadınlar uzun süre alkışlandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun haftalık grup konuşmasını dinleyen kadınlar, Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında sık sık alkışlar ve sloganlarla Bilecik’in sesini Meclis’te duyurdu.
Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün kadınlara hitaben bir konuşma yaptı. Kadın kolları üyesi kadınların hem Haziran hem de Kasım seçimleri öncesi takdire şayan bir çalışma sergilediğini, mahalle mahalle, köy köy dolaşarak çalmadık kapı bırakmadıklarını anlattı. Bu olağanüstü çalışma sayesinde Bilecik’in CHP’nin oylarını en çok artırdığı iller arasında ilk sıraya yükseldiğini belirten Tüzün, kadınlar olmadan başarıya ulaşılamayacağını vurguladı. Tüzün, “yarın seçim olacakmış gibi” çalışmaya devam edilmesi halinde CHP’nin yerel seçimlerde de Bilecik’te başarıya adını yazdıracağını söyledi.
Tüzün’ün konuşmasının ardından CHP’li kadınlar, Meclis Şeref Kapısının önündeki merdivenlerde topluca fotoğraf çektirdi.
Dinleyici localarına geçerek bir süre TBMM Genel Kurul çalışmalarını izleyen Bilecikli kadınlar ardından Meclis’teki CHP Genel Başkanlık makamında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Makam odasının girişinde Tüzün ile birlikte CHP’li kadınları tek tek tokalaşarak karşılayan Kılıçdaroğlu kendileriyle bir süre sohbet etti. Görüşme sırasında Kılıçdaroğlu’na Bilecik’in simgesi haline gelen Yörük Poşusu takan CHP’li kadınlar ayrıca, seçim gezisi sırasında Gülümbe Köyü girişi sırasında çekilen ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci Cumhurbaşkanı, CHP’nin ikinci Genel Başkanı İsmet İnönü’nün tarihi fotoğrafının hediye edilmesi sırasında çekilen fotoğrafı armağan ettiler. Kılıçdaroğlu, o günü çok iyi hatırladığını belirterek fotoğrafı makam odasına asacağını söyledi. CHP’li kadınlar Kılıçdaroğlu ile makam odasında hatıra fotoğrafı çektirdi.
CHP Bilecik Kadın Kolları üyeleri Meclis’ten sonra Anıtkabir’i ziyaret ettiler, ardından da CHP Genel Merkezine geçerek Parti Meclisi salonunda CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse ile toplantı düzenlediler.
IMG-20160426-WA0021

20160426_144639

IMG-20160426-WA0002

IMG-20160426-WA0010 (1)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.