DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

Mancini’den 6-0 Yorumu

Mancini’den 6-0 Yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Bursaspor’u 6-0 gibi farklı bir skorla yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, bu oyunu deplasman maçlarına da taşımalarının kendilerine başarıyı getireceğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mancini, takımın bugün ortaya koyduğu başarılı futbolla ilgili, “Takımla 1 yıldır beraber değilim. Henüz 3 aylık bir periyot oldu. Ayrıca Galatasaray da ilk defa bu kadar iyi oynamıyor” dedi.

Sarı-kırmızılı ekibin geride kalan Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarında da başarılı bir futbol sergilediğine dikkati çeken İtalyan teknik adam, “Ben daha da iyi olacağımızı umuyorum. Bugünkü futbolumuzu deplasman maçlarında da sergileyerek, daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Bursaspor karşısında oldukça iyi oynayan bir Galatasaray olduğunu dile getiren Mancini, “Aslında 0-0 berabere kaldığımız Gaziantepspor karşılaşmasında da kötü bir tablo olduğunu düşünmüyorum. Umarın bundan sonraki deplasman maçlarında da aynı şeyi yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

Mancini, yarın İstanbul’da olacağı duyurulan Arjantinli savunma oyuncusu Guillermo Burdisso ile ilgili yöneltilen soru üzerine ise “Yarını beklemeyi tercih ediyorum. Çünkü henüz aramızda olmayan bir oyuncu için konuşmayı doğru bulmuyorum. Transferin kapanması için 1 gün daha var” şeklinde konuştu.

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.