DOLAR
32,3535
EURO
35,1812
ALTIN
2.324,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

MAHALLE İFTARLARI SOFRALARININ 7.’Sİ AKPINAR’DA KURULDU

MAHALLE İFTARLARI SOFRALARININ 7.’Sİ AKPINAR’DA KURULDU

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Akpınar Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine katılarak orucunu mahalle sakinleri ile birlikte açtı.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “9 Mahallede 9 İftar Yemeği” programının yedincisi Akpınar Mahalle’sinde camiinin yanında düzenlendi. Tüm mahalle sakinlerinin bir araya geldiği iftar yemeğinde hep birilikte oruçlar açılarak dualar edildi. Ramazanın güzelliklerini yaşatmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek ve komşuluk ilişkilerini geliştirmek amacıyla, özenle hazırlanan programda Besmele İlahi Gurubu da ilahi ve şiirler okuyarak gönüllere seslendi.

İftar programında konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI her zaman yanlarında olan Akpınar Mahallesi sakinlerine teşekkür etti. Konuşmasında Ramazan’ın önemine de değinen Başkan BAKICI “burada önemli olan karın doyurmak değil, önemli olan Ramazan’ın maneviyatını anlayabilmektir” dedi. Konuşmasında Akpınar Mahallesi’ne yapılacak yatırımlar hakkında da bilgi veren Başkan BAKICI Akpınar Mahallesi’ne de Mahalle Konağı yapılacağını, bu konağın bay ve bayan girişlerinin ayrı olacağını, Şehit Vahit Elmas İlkokulu bahçesine sentetik yüzeyli çim saha yapılacağını ve bu konuda da imar çalışmalarının başladığını söyledi. Bu mahalleye yapılacak her yatırım için “Akpınar mahallesine helal hoş olsun” diyen Başkan BAKICI ayrıca 55 yaş üstü emekli erkeklere yönelik, rehber eşliğinde ilk olarak Bursa’ya gezi düzenleneceğini, Kültür Gezilerinin eğer talep olursa farklı şehirlere de yapılacağının müjdesini verdi. Programa ilahileri ile katılan hocalara da teşekkür eden Başkan BAKICI “tutmuş olduğunuz oruçlar, okumuş olduğunuz dualar ve kılmış olduğunuz namazları Allah inşallah büyük sevabıyla kabul etsin” diyerek sözlerine son verdi. Programın sonunda Başkan BAKICI çocuklar için hazırlanan pamuk şeker tezgahının başına geçerek sabırsızlıkla bekleyen çocuklara pamuk şeker dağıttı.

Mahalle İftarları Akpınar 7

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.