DOLAR
32,5141
EURO
34,9068
ALTIN
2.424,23
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

M Plakalı Minibüsçüler Derneği’nden Selim Yağcı’ya Ziyaret

M Plakalı Minibüsçüler Derneği’nden Selim Yağcı’ya Ziyaret

Bilecik’te şehir içi  ulaşımı sağlayan M Plakalı Minibüsçüler Derneği Başkanı Erol Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında konuklarına bilgi verdi.

Çalışmalarında asıl arzu ve amaçlarının halkın memnuniyetini sağlamak olduğunu belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

”Halkımızın memnuniyeti her şeyin üstündedir. Halkımızı ulaşım başta olmak üzere her alanda memnun etmek için hep birlikte çalışıyoruz. M plakalı minibüsçüler de belediyemizin bir organıdır. Dolayısıyla onların yaptığı her davranış ve hareket, belediyemizi doğrudan ilgilendiriyor. Kendilerinin belediye ile  işbirliği içerisinde çalışma istek ve arzusu, bizleri memnun etmiştir ve bu karar halkımızın daha kaliteli ve rahat bir ulaşım hizmeti alması noktasında da son derece önemlidir. Bilecik Belediye Başkanı olarak kendilerine başarılar diliyor, işlerinde bol ve bereketli gelir elde etmelerini temenni ediyorum.”

Dernek Başkanı Erol Düzgün ise ziyaretlerinin asıl sebebinin gerek sosyal anlamda, gerek ticari anlamda, gerek siyasal anlamda, Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın yanında olduklarını bildirmek olduğunu kaydetti. ”Bu anlamda her konuda Başkanımız Selim Yağcı’nın yanındayız ve her konuda destek vermeye hazırız” ifadelerini kullanan Düzgün, ”Şehir ulaşımı noktasında belediyemizle el birliği içerisinde, halkımıza daha kaliteli ve rahat bir ulaşımı sağlamaya çalışacağız. Bu noktada da bizlere düşen bütün görevleri de yerine getirmeye hazırız.” şeklinde konuştu.

Dernek Başkanı Erol Düzgün ziyaretinde Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya çiçek taktim ederek, fotoğraf çektirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.