DOLAR
32,3290
EURO
35,0804
ALTIN
2.292,31
BIST
8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Lefke Cup U15 2019 Futbol Turnuvasında Fenerbahçe Şampiyon Oldu

Lefke Cup U15 2019 Futbol Turnuvasında Fenerbahçe Şampiyon Oldu. Osmaneli Belediyesince düzenlenen,TFF,İstanbul ASKF.BİLECİK ASFK tarafından desteklenen “Lefke Cup U15 Futbol Turnuvası”bugün Fenerbahçe – Altınordu finali ile sona erdi.Final maçının normal sonucu ( 1 – 1 ) beraberlikle sona erdi.Yapılan penaltı atışlarında Fenerbahçe maçı (6 – 5) kazanarak kupanın sahibi oldu.

Seyircileri futbola doyuran geleceğin yıldızları haklı alkış aldılar. Grup maçlarında Fenerbahçe karşısında ( 2 – 1 ) lik galibiyet elde eden ve finale kadar tüm maçlarını kazanan Altınordu örnek bir altyapı olduğunu da gösterdi. Ali Koç’un Fenerbahçe başkanı olması ile birlikte kurumsal bir alt yapı kuran Fenerbahçe ise ilk maçında Altınorduya yenildikten sonra, diğer maçlarını sırasıyla Adana Demir Spor maçını penaltılarla, Balıkesir maçını ( 2 – 0 ) kazanarak yarı finale yükselen Fenerbahçe, yarı final maçında da ezeli rakibi Beşiktaş ile karşılaştı.Çok zevkli ve mücadeleci gecen maç sonrası ( 3 – 1 ) lik galibiyetle finale yükselen Fenerbahçe taraftar desteğini de arkasına alarak kupayı kazanan taraf oldu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek, geleceğin yıldızlarını ve Türkiye’nin çok değerli kulüplerini Osmaneli’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, tüm takımlara teşekkür etti. Başkan Şahin geleneksel hale gelen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Lefke Cup U15 Futbol Turnuvası” önümüzdeki yıl daha fazla takımla gerçekleşecek dedi.

Turnuvayı İzleyen Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’a, Belediye Meclis Üyelerine, Siyasi Partilerimizin başkan ve yöneticilerine, Organizasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştiren Osmaneli Belediyesi personeline ve sporsever Osmaneli halkına çok teşekkür ediyorum dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.