DOLAR
32,2534
EURO
34,8207
ALTIN
2.422,86
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
26°C

Lampard Ada’da

İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester City, Frank Lampard’ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Chelsea’den ayrılarak Manchester City ile aynı gruba bağlı olan New York City’e katılan İngiliz orta saha oyuncusu, sezon sonuna kadar kiralık olarak Manchester City’ye transfer oldu.

Resmi siteden de duyurulan transfer sonrası Lampard; “Buraya gelmek benim için büyük fırsat. İdmanlara devam etmek ve üst seviye oynamak kondüsyonnumu New York City için daha iyi hale getirecek” ifadelerini kullandı.

2001’de West Ham United’dan Chelsea’ya geçen ve 13 sezon aralıksız Londra ekibinin formasını giyen Lampard, gelecek sezon MLS’te New York forması giyecek.

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.