DOLAR
32,3773
EURO
35,0541
ALTIN
2.326,75
BIST
9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

KYRIE IRVING İÇİN ÖZEL AYAKKABI: NIKE KYRIE 3

27.12.2016
A+
A-

 

KYRIE IRVING İÇİN ÖZEL AYAKKABI: NIKE KYRIE 3

Kyrie Irving’in kendine hayran bırakan hızı ve atikliği için tasarlanan Nike Kyrie 3,

farklı pozisyonlarda oynayan oyunculara sunduğu saha kontrolü ve zemin tutuşuyla öne çıkıyor.

Nike, Kyrie Irving’in kendine hayran bırakan hızı ve atikliği için tasarladığı KYRIE 3’ü tanıttı. Farklı pozisyonlarda oynayan oyunculara sunduğu saha kontrolü ve zemin tutuşuyla öne çıkan ayakkabı nike.com üzerinden satın alınabiliyor.

Kyrie 3’ün hafif, rahat, ayağını saran ve sıkı tutan bir yapısı olduğunu söyleyen Irving, ayakkabının tasarım sürecinde de yaşadıklarını şöyle anlattı: “Ayakkabıda ayağı sararak ön bölümünü tutmayı mümkün kılan bir bağcık şekli var. Nike tasarım ekibi bana oyun esnasında çekilmiş fotoğraflarımı gösterdi ve ayağımın inanılmaz bir açıda durduğunu gördüm. Diğer oyuncuları geçerken vücudumun şekli ve duruşu bana bile anormal geldi. Biraz da şaşırdım; çünkü tek yaptığım şey basit bir çalımdı. Ama ayağımın ucu neredeyse yere dik geliyordu. Ben de bu anlara uygun olabilecek bir teknolojide ayakkabı isteğimi belirttim. Bu tasarım hafif ve çok rahat. Kyrie 3’ün yere sağlam bir şekilde basmayı sağlayan malzemeleri inanılmaz ve harekete tepkisi çok hızlı. Oyunda büyük bir fark yaratıyor. Aniden durabilmek ve hemen başka bir yönde hareket edebilmek çok önemli ve ayakkabılarım tam olarak bunu yapıyor. Tüm oyuncuların bunu denemesi için sabırsızlanıyorum.”

Kendine özel tasarlanan üçüncü ayakkabısına ilham kaynağı olan tek şeyin oyun stilinin incelikleri olmadığına dikkat çeken Irving, ayakkabının aynı zamanda kişiliğini de yansıttığını söyledi. Ayakkabının dilinin üstünde “JBY” ve “H + H” harflerinin yer aldığını belirten Irving, şöyle devam etti: “JBY yani Just Be You (Sadece Kendin Ol), birey olmaktan mutlu olduğum için her zaman benimsediğim bir ilke. Bunun için şükran duyuyorum. Bence herkesin kendi kişiliği için şükretmesi gerekiyor. Bugün, kültürümüzde herkes birbirini farklı veya yeni bir şey denediği için yargılamak istiyor. Bense bunun kutlanmasını istiyorum. Çünkü bu çok güzel bir şey. İstekli ve mütevazı olmak, babamın bana çocukken öğrettiği bir şey. Ben de ilerde spor yapsa da yapmasa da kızıma öğreteceğim. Her zaman daha fazlası için istekli olmak ve asla tatmin olmamak gerekiyor. Şu anın, başardığınız şeyin farkına varmak ve sonrasında sizi neler beklediğini ve bunun için nasıl hazırlanacağınızı düşünmelisiniz. Sonra elbette alçakgönüllülük kısmı geliyor. Mütevazı olmalı, diğer insanlara, herkese saygı göstermelisiniz. Başkalarının yolculuklarına da kendi yolculuğunuza da saygı duymalısınız.”

Tasarımda yer alan diğer detaylar da sporcunun hayatından izler taşıyor. Irving’in hayatını kaybeden annesi anısına yaptırdığı sağ ve sol bileğinde yer alan VIII ve XIII rakamları da ayakkabı da yer alıyor. Irving’in aileyi her şeyden önemli tutan felsefesi, topukta bulunan Zoom Air ünitesinin etrafındaki küçük bir çerçevede küçük kızı Azurie’ye de göndermede bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.