DOLAR
32,5963
EURO
34,8549
ALTIN
2.496,68
BIST
9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Kurtulmuş İş Merkezi ve Mescid Açılışı Yapıldı

Kurtulmuş İş Merkezi ve Mescid Açılışı

Bilecikli iş adamı ve Ak Parti eski İl Başkanlarından Ramazan Kurtulmuş tarafından yapılan iş merkezi ve mescidin açılışı yapıldı.

Cuma namazı sonrası yapılan açılışa AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik’in Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman,  AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Engelsizm Yaşam ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halit Altıntaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi yaptığı konuşmada Ramazan Kurtulmuş Bilecik’te ticari hayatta alt yapı eksikliği olduğunu belirterek, “Bu alt yapı eksikliği noktasında her ne kadar katkı sağlayabildiysek ne mutlu bizlere. Buradaki esnaf arkadaşlara ticarethanelerinin hayırlı olmasını, bol kazançlar ve bol müşteriler gelmesini temenni ediyorum. İnşallah bundan sonra kirada olan dükkan açacak arkadaşların hepsine de Allahü Teala dükkan nasip eylesin. Biliyorsunuz memlekette ticareti geliştirmek için bu alt yapıyı kurmak lazım. Bu alt yapıyı kurarsanız, ticareti geliştirirseniz ticaret gelişirse de memleket zenginler, zenginledikçe de herkes mutlu olur. İnşallah önümüzdeki süreçte ticaretin daha fazla gelişmesi, daha fazla hak ettiği yerlere gelmesi ilimizin kalkınması noktasında alt yapıyı yapmayı bizlere ve esnaf arkadaşlara Allahü Teala nasip etsin.” dedi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise Türkiye’nin gelişmesinin yatırımlara bağlı olduğunu ifade ederek, “Yatırımların da olabilmesi için hepimizin gayret göstermesi gerekiyor. Bu anlamda Ramazan bey sağ olsun burada böyle bir yatırım gerçekleştirmiş. Bilecik esnafımızın da burada dükkanları olmuş. Ben hepsine hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Bugün tabi bu sadece bir pasaj şeklinde dükkanları ihtiva eden bir yer değil. Bunun yanında da buradaki esnafımızın ibadetini rahat yapabilmesi için bir mescid. Bunun yanında sosyal sorumluluğumuz altında da Ramazan Bey sağolsun burada engelliler derneğimize de bir yer tahsis ederek onlarında toplumda farkındalık oluşturabilme adına, kendi faaliyetlerini organize edebilmeleri adına bir yer tahsis etmiş. Hem bunun için, hem mescit için, hem buradaki esnafımız için, hepimiz için, Bilecik’imiz için hayırlı, uğurlu olsun. Bilecik büyürse Türkiye büyür. Türkiye büyürse de milletimizin refahı, mutluluğu daha da artar diyorum. Tekrar hayırlı, uğurlu olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş’un dua okumasıyla mescidin açılışı gerçekleştirildi. Öte yandan açılış sonrası vatandaşlara pilav ve ayran ikramı yapıldı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.