DOLAR
32,4660
EURO
34,7572
ALTIN
2.440,00
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

KUR’AN-I KERİM AYI RAMAZAN, BİLECİK’TE EN GÜZEL ŞEKİLDE GEÇECEK

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından 3 yıldır gerçekleştirilen Ramazan Mukabeleleri ile bu yılda da Kur’an-ı Kerim ayı olan Ramazan, en güzel şekilde geçecek.

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Görevlisi Gassal Fatma Yılmaz, Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen mukabeleler hakkında açıklamalarda bulundu.

Bilecik Belediyesi’nin fiziki hizmetleri yanı sıra vatandaşlarımızı memnun edecek birçok değişik aktivitede bulunduğunu dile getiren Yılmaz, şunları söyledi:

”3 yıldır mahalle konaklarımızda mukabeleler okutuyoruz. Şu ana kadar 3 mahalle konağımızda bu hizmeti gerçekleştiriyorduk. Vatandaşlarımızdan gelen olumlu tepkiler ve talepler üzerine bu yıl 6 mahalle konağımızda bu güzel ibadeti gerçekleştiriyoruz. Hürriyet Mahallesi, İsmetpaşa Mahallesi, Bahçelievler Mahallesinde, Ertuğrulgazi, TOKİ ve Beşiktaş mahallelerinde gerçekleştirdiğimiz mukabelelere her geçen gün yoğun talepler oluyor ve sayımız artıyor. Ramazan’ı Şerifi, yani bir diğer anlamda Kur’an-ı Kerim ayını,  Allah’ın razı olduğu şekilde geçirmeyi umuyoruz. Bayanlarımız verilen hizmetten oldukça memnun olduklarını aktarıyorlar. Bizler de bu verilen bu memnuniyet adına, verdiği tüm destekler için Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yılmaz, yapılan mukabelerle, Allah katında güzel bir ibadetin gerçekleştirilmesi yanında, aynı zamanda paylaşma ve dayanışma ayı da olan Ramazan’da insanların birbirleriyle görüşme fırsatı da bulduklarını sözlerine ekledi.

Mahalle sakinleri de Mahalle Konaklarının birçok güzel ve verimli hizmete ev sahipliği yaptığını belirterek, yapılan mukabelelerden dolayı büyük bir memnuniyet yaşadıklarını aktardı.

 

DSC_0195 DSC_0213 DSC_0241 DSC_0242

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.