DOLAR
32,5665
EURO
34,8705
ALTIN
2.425,95
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ BİLECİK’TE ETKİNLİKLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi tarafından ilan edilen, 2014 Kültür ve Sanat yılı etkinlikleri kapsamında; Ekim ayında birbirinden güzel etkinlikler ve Ünlü İsimler şehrimizde siz değerli hemşerilerimizle buluşuyor.
Hizmete girer girmez birbirinden güzel etkinliği hemşerilerimizle buluşturan Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde kültürel ve sanatsal faaliyetleri değerli hemşerilerimizin beğenisine sunacak.
Kasım ayında 9. Bilecik Ulusal Tiyatro Festivali ile ulusal anlamda ses getirecek etkinlikleri gerçekleştirecek olan Bilecik Belediyesi, ağırladığı değerli sanatçı ve düzenlediği güzel programlarla vatandaşlarımızın kültür ve sanat hayatına renk katmaya devam ediyor.
Sanat ve Sanatçıya değer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın destekleri ile gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında; 19 Ekim Pazar günü, Saat: 13:00’te ‘’Maskot Show’’, çocuklarımıza ücretsiz sunulacak.
Etkinlikler kapsamında 24 Ekim Cuma günü, Saat: 19:00’da ise televizyon ekranlarında büyük bir beğeni ile takip edilen Dursun Ali Erzincanlı, Hicri Yılbaşı münasebetiyle, eşsiz yorumuyla değerli hemşerilerimizle bir araya gelecek.
Gerçekleştirilen bütün proje ve etkinliklerde çocuk ve gençlerimizi düşünen Bilecik Belediyesi, etkinlikler kapsamında 26 Ekim Pazar günü, saat: 13:00’te yine çocuklarımızı, ‘’Şenlik Sokak’’ isimli tiyatro gösterisinde ücretsiz olarak buluşturacak.
Yine etkinlikler kapsamında 27 Ekim Pazartesi günü, Saat: 19:00’da, Sunucu, Şair ve Yazar Serdar Tuncer’in Kalbe Düşünce adlı programında Sanat Tarihçisi, Yazar ve Tarih Araştırmacısı, Talha Uğurluel, Bilecik’lilerle buluşacak.
Bilecik Belediyesi tarafından hemşerilerimiz için hazırlanan bu güzel etkinliklere tüm halkımız davetlidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.