DOLAR
32,5969
EURO
34,7289
ALTIN
2.496,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Küllerinden doğan yıldız!

Küllerinden doğan yıldız!

UEFA Avrupa Ligi’ndeki son Napoli maçında çok kritik bir gol altan Ricardo Quaresma, bu sezon 16 kez giydiği Porto formasıyla 8 kez fileleri havalandırdı.

Quaresma, ülkesi Portekiz’den ayrılıp, Barcelona’nın yolunu tuttuğunda, dünyanın en büyük yıldızlarından biri olacağına inanılıyordu. Ama olmadı. Quaresma, üstün yetenekleri bir türlü sahaya yansıtamadı.

Ancak hayal kırıklığıyla sonuçlanan Barcelona macerası da, yeteneklerini bilenleri, uğruna milyonlarca avro harcamaktan caydıramadı. Porto’da yıldızı bir kez daha parladıktan sonra, önce Inter şansını denedi, ardından Beşiktaş… Ama birkaç maçta saman alevi gibi parlayan Quaresma, takımlarına yeterli katkı vermekten uzak kaldı.

Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra uzun süre Avrupa’da kendisine takım bulamayan Quaresma, sonunda Katar’ın El-Ehli takımına gitti. Onu futbol dünyasına döndürme görevi ise yine Porto’ya düştü. Quaresma, eski takımına katıldığı günden bu yana gösterdiği performansla adeta yeniden şahlandı.

UEFA Avrupa Ligi’nde, Eintracht Frankfurt ile oynanan maçta attığı golle uzun süre konuşulan Portekizli oyuncu, son Napoli maçında da, takımına turun kapısını açan ustalık dolu bir gol attı. Böylece Quaresma’nın, bu sezon Porto formasıyla attığı gol sayısı 8’e yükseldi.

Quaresma’nın bu çıkışını sezon sonuna kadar sürdürüp; Portekiz Milli Takımı’nın forması ile Dünya Kupası’na gidip gitmeyeceği merak ediliyor.

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.