DOLAR
32,3095
EURO
35,1602
ALTIN
2.280,56
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C

“KULAKTAN KULAĞA” SEYİRCİ KARŞISINA ÇIKIYOR

BOZÜYÜK BELEDİYESİ TİYATRO GRUBU “KULAKTAN KULAĞA” İLE SEYİRCİ KARŞISINA ÇIKIYOR

Bozüyük Belediyesi Tiyatro Topluluğu “Kulaktan Kulağa” adlı oyun ile seyirci karşısına çıkıyor.
Geçtiğimiz yıl ilk kez oluşturulan ve “Töre” adlı oyun ile seyirci karşısına çıkan Bozüyük Belediyesi Tiyatro Topluluğu başarılı performansı ile yoğun ilgi görmüştü. Bozüyük Belediyesi bünyesinde çalışmalarına başlayan ekip bu sezon ise “Kulaktan Kulağa” adlı oyun ile seyirci karşısına çıkıyor. Yoğun bir çalışma temposunun ardından hazır olan ekip ilk kez 3 Nisan 2017 Pazartesi günü akşamı seyircisi ile buluşacak. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyun saat 21:00’de başlayacak.
Yönetmenliğini M. Tamer UYAR’ın yaptığı, ışıkta Levent ÖZYETKİN, seste Cemal LEBLEBİCİOĞLU’nun görev aldığı oyunda Aleyna DEMİREL, Anıl KELEŞ, Beyza TURA, Emiralp SAN, Keren KELEŞ, Mert Mustafa POYRAZ, Nazif ŞEN, Nurdan ÇAYIR, Ozan KARA, Sezgin ÇELİK, Ufuk AY, Umut BABACANLI, Yaren KARACA ve Yasemin KASAP rol alıyor. Tiyatro severlerin ilgisini çekecek olan tek perdelik yetişkin oyunu daha sonra belirli periyotlarda tekrar sahne alacak. Oyunu izlemek isteyen tiyatro severler ücretsiz biletlerini Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nden temin edebilirler.
Geçtiğimiz günlerde Bozüyük Belediyesi Şehir Müzesi ve Arşivi’nin açılışına katılmak için ilçeye gelen Çocuklar Duymasın dizisinin sevilen çaycısı Çaycı Hüseyin, Alpaslan ÖZMOL’da tiyatro gurubunu ziyaret ederek çalışmalarına katılmış ve gençlerle deneyimlerini paylaşmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.