DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

KÜÇÜK YÜZÜCÜLER MADALYA VE SERTİFİKALARINI ALDI

KÜÇÜK YÜZÜCÜLER MADALYA VE SERTİFİKALARINI ALDI

Bilecik Belediyesi tarafından yıllardır büyük bir başarı ile gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları Yüzme Kurslarında eğitim gören küçük yüzücüler, gerçekleştirilen kapanış töreninde madalya ve sertifikalarını aldı.

Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası’nda gerçekleştirilen törene katılan Belediye Başkan Vekili Nihat Can, kursiyerlerin madalya ve sertifikalarını vererek, fotoğraf çektirdi.

Burada kısa bir açıklama yapan Başkan Vekili Nihat Can, Bilecik Belediyesi tarafından son derece güzel ve başarılı bir çalışma gerçekleştirildiğini belirterek, yaz boyunca çocuklarımızı böyle güzel bir faaliyet ile buluşturmada emeği geçenlere teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları Koordinatörü Yeşer Karabulut gerçekleştirilen eğitimler hakkında bilgi verdi.

YAZ SPOR OKULLARI KOORDİNATÖRÜ KARABULUT:

”AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN YAZ MEVSİMİNİ VERİMLİ BİR ŞEKİLDE GEÇİRMELERİNİ SAĞLAMAKTIR”

2014-2015 Yaz Spor Okulları sezonunu bugün tamamladıklarını ifade eden Karabulut, Bilecik Belediyesi bünyesinde yıllardır spor alanında güzel bir çalışma gerçekleştirildiğini belirterek, şunları kaydetti:

”Yaz Spor Okulları bünyesinde çocuklarımız, yüzme, basketbol ve tenis alanlarında güzel eğitimler aldı. Bu branşlarda yaklaşık 150 çocuğumuza hizmet verdik. Daha önceki bir araştırmada elde edilen bir veriyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Türkiye’de yaz mevsiminde her 10 çocuktan 8’i spor yapma imkanı bulamıyor şeklinde. Yani aslında bu çok kötü bir rakam. Ama bizler Bilecik Belediyesi olarak, Sayın Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın çocuklarımıza sunduğu imkanlar ile yaklaşık 12 yıldır yaz mevsimini birçok spor dalında en iyi şekilde değerlendirme fırsatı buluyoruz. Amacımız, çocuklarımızın yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleridir ve onlara neşeli ve eğlenceli bir aktivite sunabilmektir. Bu noktada elimizden geleni en iyi şekilde vermeye çalışıyoruz. Ufak tefek eksikliklerimiz olduysa da kusurumuzu hoşgörün. Çocuklarımız bu yaz yüzme, tenis ve basketbolda uzman hocalarımız nezaretinde güzel bir eğitim aldılar. Böylece çocuklarımız kişisel ve fiziksel gelişimlerini sağlayacak aktiviteler yaptık. Bugün de yüzme alanında çocuklarımız arasında bir yarışma gerçekleştirdik. Amacımız onlara eğitimin yanında yarışma kültürünü de kazanmalarını sağlamak oldu. Bugün onlara madalya ve sertifikalarını verdik. Bu güzel etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkan Vekilimiz Nihat Can’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.