DOLAR
32,5413
EURO
34,9110
ALTIN
2.425,34
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

“KRALIN YENİ ELBİSESİ” ADLI ÇOCUK OYUNU SAHNELENDİ

TİYATRO GÜNLERİ’NDE “KRALIN YENİ ELBİSESİ”  ADLI ÇOCUK OYUNU SAHNELENDİ

 

Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri kapsamında sahnelenen Kralın Yeni Elbisesi adlı çocuk oyunu beğeni ile izlendi.

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’nin üçüncü gününde Kralın Yeni Elbisesi adlı çocuk oyunu sahnelendi. Andersen’in 180 yıldır güncelliğini koruyan masalı “Çıplak Kral”dan uyarlanan Kralın Yeni Elbisesi Mavi Balon Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu tarafından sahnelendi. Doğruluğu ve dürüstlüğü öğütleyen, öğrencileri eğlendirirken eğiten oyunun saat 10:00’daki ilk seansına Saffet Şeker İlkokulu 1, 2 ve 3. Sınıf öğrencileri, öğleden sonraki seansına da Çitosan Ana sınıfı öğrencileri katıldı. Oyunun sonunda Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Esat ZENCİR tiyatro ekibine teşekkür ederek plaket hediye etti. Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan program çerçevesinde tiyatro oyunlarını izleyen minikler belediye otobüsleri ile okullarından alınarak Kültür Merkezi’ne getirildi. Burada tiyatro oyununu neşe içerisinde izleyen öğrenciler oyunun bitiminde kendilerine kek ikramı yapılarak tekrar belediye otobüsleri ile okullarına götürüldü.

Tiyatro Günleri kapsamında hazırlanan Gala programı 9 Ocak Cumartesi günü Sarar AVM’de 18:30’da yapılırken aynı gün Yasemin Öztürk ile Paşhan Yılmazel’in oynadıkları “Aşk Bu Mu?” adlı yetişkin oyunu saat 16:00 ve 20:00 olmak üzere 2 seans halinde sahnelenecek. Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri kapsamında sahnelenecek oyunları izlemek isteyen tiyatro severler her oyun için ayrı olarak hazırlanan ücretsiz biletlerini Metristepe Kültür Merkezi’nden temin edebilirler.

Tiyatro Günleri Kralın Yeni Elbisesi 9 Tiyatro Günleri Kralın Yeni Elbisesi 1 Tiyatro Günleri Kralın Yeni Elbisesi 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.