DOLAR
32,2576
EURO
34,6724
ALTIN
2.395,07
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Açık
20°C

KOMİK PARA’DA KAHKAHA TUFANI

KOMİK PARA’DA KAHKAHA TUFANI
‘Uluslararası Gençlik Tiyatroları Metristepe’de’ sloganı ile ve Kültür Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Bozüyük Tiyatro Günleri etkinlikleri kapsamında “Komik Para” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
“Komik Para” adlı tiyatro oyunu Bozüyük’lü tiyatro sevenler ile bir araya geldi. İstanbul’da meydana gelen bombalı terör saldırısı nedeni ile ertelenen tiyatro oyunu Metristepe Kültür Merkezi’nde seyircisi ile buluştu. İstanbul Oyuncu Tayfası Tiyatro Topluluğu tarafından 2 seans olarak sahne alan tiyatro oyununa ilgi oldukça yoğun olurken, oyun konusu ve oyuncuların performansı ile salonu kahkahaya boğdu. Londra’da yaşayan genç bir çiftin bir gün para dolu bir çanta bulması ve bununla birlikte gelişen olaylar zincirini komik bir dille anlatan tiyatro oyunu yaklaşık olarak 2 saat sürdü. Oyun sonunda tiyatroyu izleyenler arasından yer alan Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi KURU; oyunculara üzerinde Metristepe Anıtı bulunan seramik tablo takdim ederek, “ülkemizin içinde bulunduğu bu acı günlerde bizleri biraz olsun gülümseten oyuncu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Oyunculara takdim edilen hediyenin ardından Oyuncu Tayfası Tiyatro Topluluğu oyuncuları Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya ve Bozüyük halkına teşekkür ederek, Bozüyük’te bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Bozüyük Tiyatro Günleri’nin son gününde ise Çorum’dan gelen Dost Oyuncuları tiyatro ekibi tarafından sahnelenecek olan “Herşey Yolunda” adlı oyun saat 20.00’de Metristepe Kültür Merkezi’nde seyircisi ile buluşacak.

tiyatro-gunleri-aralik-komik-para-2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.