DOLAR
32,5767
EURO
35,0077
ALTIN
2.426,74
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Komedyen Sefa Doğanay İle Bilecik Hep Birlikte Güldü

Komedyen Sefa Doğanay İle Bilecik Hep Birlikte Güldü

Bilecik Belediyesi, 2014 kültür ve sanat yılı etkinliklerine bütün hızıyla devam ediyor. Düzenlenen kültürel etkinlikler çerçevesinde, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında 1.’liği bulunan Komedyen Sefa Doğağanay, Bileciklilere eğlenceli anlar yaşattı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen gösteride Doğanay, ünlülerin taklitleri ile izleyenleri kahkahalara boğdu.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, programda yaptığı konuşmada, gerçekleştirilen etkinlik ile Bileciklilere güzel bir gece yaşattıkları için mutlu olduklarını söyledi. 2014 yılını, kültür ve sanat yılı olarak belirlediklerini dile getiren Yağcı, şunları kaydetti:

”Bu güzel etkinliğimize teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. 2004 yılında yolculuğumuza başladığımızda hedefimizde, yaşanabilir bir şehri, yaşanabilir bir Bilecik’i oluşturmak amacında idik. O zaman yolumuz yoktu, suyumuz akmıyordu, birçok sıkıntılarımız vardı. Ama o zamanlardan bu yana bu hedeflerimizi belirlemiştik ve gerçekten alt ve üst yapısıyla, kültürel ve sanatsal etkinlikleriyle içerisinde yaşayan insanlara mutluluk ve huzur veren, bir şehri arzu etmiştik. Çok şükürler olsun ki bu akşam da sizlerin gülen yüzünü gördüğümde dedim ki, ‘Allahıma çok şükürler olsun hemşehrilerimizin yüzünde tebessüm oluşturduk’ ve bundan dolayı da büyük bir mutluluk duydum. Demek ki yaşanılabilir bir şehri bizler el ele gönül gönüle oluşturmayı başarmışız. Bu sizlerin eseridir, hepinize teşekkür ediyorum. Bazıları bu etkinlikler için belediye başkanı seçim zamanında kültürel etkinlikler yapıyor’ diyor. Ama bunu kabul etmiyoruz. Bizler, 2014 yılını kültür ve sanat yılı olarak belirledik ve bu etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Çünkü kültür ve kongre merkezimizi yeni bitirdik ve bundan sonra da birçok güzel etkinliği sizlerle buluşturacağız.”

Sefa Doğanay ise Bileciklilerin kültür ve sanat alanında güzel imkanlara sahip olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Programda Başkan Selim Yağcı, Sefa Doğanay’a üzerinde Osmanlı arması bulunan tabak hediye etti.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.